Antena Căutare

Numai cei cu inteligență peste medie pot găsi șase cuvinte ascunse în livada cu mere. Iluzia optică ce a făcut furori pe internet

Doar cei cu o inteligență remarcabilă pot identifica cele șase cuvinte ascunse în imaginea de fațp. Această provocare cere o concentrare deosebită pentru a găsi toate cuvintele în doar 15 secunde.

imagine cu o livada verde cu mere Galerie
Numai cei cu inteligență peste medie pot găsi șase cuvinte ascunse în livada cu mere. | Captură Mirror

Deși sunt incredibil de greu de rezolvat, iluziile optice reprezintă o provocare interesantă, extind capacitățile cognitive și ne ajută să identificăm la ce mai avem de lucrat. Se presupune că numai cei care au "vedere telescopică" pot rezolva această provocare în limita a 15 secunde.

Exercițiile menite să stimuleze funcția cognitivă și performanța mentală pot varia considerabil în funcție de preferințele individuale. Imaginea de mai jos reprezintă o scenă specifică unei grădini de fermă, în care oamenii se angajează în culesul merelor și le așază în coșuri. Fundalul prezintă un hambar, în care se află o vacă și o găină, iar în centrul imaginii apare un camion plin cu mere.

În mijlocul tuturor detaliilor, există șase cuvinte ascunse. Toate aceste cuvinte fac parte din contextul general al imaginii, așadar trebuie să vă concentrați pentru a identifica cuvinte care descriu elementele vizibile în imagine, precum "mere". Nu există indicii evidente sau cuvinte care să iasă în evidență, toate cele șase cuvinte sunt integrate subtil în imagine.

Citește și: Iluzia optică ce are substraturi ascunse. Ce vezi în imagine? Testul care pe mulți îi înfricoșează

Unde sunt ascunse cuvintele în imaginea cu livada de mere | Iluzie opritică virală

Dacă nu ați reușit încă să le găsiți pe toate, iată un indiciu: fiecare cuvânt are o legătură directă cu obiectele sau scenele din imagine. După ce au trecut cele 15 secunde, puteți verifica răspunsurile pentru a vedea dacă ați reușit să identificați cele șase cuvinte.

Cuvintele pe care trebuiați să le găsiți sunt următoarele: "cow" (vacă), ascunsă în frunzele unui copac; "apple" (măr), aflat în trunchiul unui copac; "sun" (soare), găsit în părul unei fete; "farm" (fermă), scris pe gardul din spatele imaginii; "barn" (hambar), prezent pe tricoul unui băiat; și "pick" (cules), găsit pe coșurile cu mere din camion, arată Mirror.

Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstrat că nu sunt foarte inventivi și nici atât de atenți, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul. VEZI ÎN GALERIA FOTO RĂSPUNSUL.

Citește și: Ce vezi prima dată în imagine îți arată cum ești tu în dragoste. Testul care dezvăluie cele mai ascunse aspecte

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune. Îți întindem o mână de ajutor și îți evidențiem exact cum ajungi la răspuns! Arată-le și prietenilor tăi testul și vezi câți dintre ei sunt atenți la detalii!

Citește și: Testul care încurcă și cel mai perspicace om. Tu câte lemne vezi în imagine | Iluzie optică virală

Cea mai tânără mamă din lume a aniversat 90 de ani. Câți ani avea când a adus pe lume primul copil și cum a fost posibil... A avut cei mai mari sâni falși din lume, până i-a explodat bustul. Cum arată controversata Mary fără implanturile uriașe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x