Antena Căutare

Numar exceptional de contorsionism. Vezi cat de flexibile sunt gemenele de plastilina!

Elena si Ioana se misca de parca trupurile lor ar fi facute din guma. Cele doua surori gemene in varsta de 16 ani si-au petrecut mai bine de 10 ani in salile de antrenament. Tinerele au uimit cu miscarile lor de contorsionism la „Acces Direct”.

Cele doua surori sunt eleve la Liceul de Arta „Stefan Luchian” in Botosani. Si-au petrecut mai bine de jumatate din viata la palatul Copiilor, unde practica gimnastica de la sase ani, sub indrumarea instructorului Carmen Belicov. "A urmat multa munca, lacrimi, efort si perseverenta, dar eforturile noastre si ale doamnei Belicov au inceput sa dea roade: avem in palmares peste 30 de diplome numai locul I, cupe, medalii, care atesta participarea noastra la concursuri locale, judetene, nationale si internationale", se mandresc fetitele de aur ale Botosanilor.

Elena si Ioana sunt pasionate si de pictura. La fel ca si in cazul gimnasticii, pasiunea este intretinuta cu sute de ore de munca si repetitii. "Pictura o deprindem la liceu, in cadrul orelor de specialitate, dar si la Palatul Copiilor. Ne pasioneaza si designul vestimentar. Deocamdata am inceput, fireste, cu garderoba papusilor noastre", spun fetele.

Elena si Ioana isi doresc sa devina antrenoare de gimanstica: “Visul nostru este de a deveni antrenoare de gimnastica, pasiune insuflata de doamna profesoara Belicov, un adevarat model al nostru. Desi suntem foarte atrase si de creatia vestimentara".

Cele mai mari picioare din Europa? Dificultatile pe care le intampina o tanara cu numarul 47 la pantofi... Galati: Muncitorii care lucreaza la asfaltarea unei strazi se usureaza in mijlocul drumului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x