Antena Căutare

Galati: Muncitorii care lucreaza la asfaltarea unei strazi se usureaza in mijlocul drumului

Locatarii unei strazi din Galati sunt din nou terorizati de "Dorel". Muncitorii veniti sa asfalteze si-au facut o toaleta, din tabla, si au amplasat-o, chiar, in mijlocul drumului, deasupra unei canalizari. Din cauza mirosului greu, oamenii abia isi fac curaj sa mai iasa din case. Mai grav este insa faptul ca se intampla deja a doua oara, in aproape doua luni.

Prima data latrina a aparut in mijlocul strazii, la inceputul lunii iulie, dar dupa sesizarile facute de locatarii din zona aceasta a fost ridicata. Acum se schimba bordurile pe strada Lozoveni, iar muncitorii au readus toaleta buclucasa. "Nu mai putem respira din cauza mirosului. Geamurile nu le mai putem deschide si nimeni nu ne baga in seama", a declarat revoltat unul dintre localnici.

Reprezentantii Primariei Galati spun ca vor lua masuri in acest caz, mai ales ca nu este pentru prima data cand latrina este asezata in mijlocul drumului.

Numar exceptional de contorsionism. Vezi cat de flexibile sunt gemenele de plastilina!... Scenariu apocaliptic: Delta Dunarii ar putea disparea in 100 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x