Antena Căutare

Numerele nu mint niciodată! Ce te așteaptă în 2018, în funcție de ziua în care te-ai născut! Ce ți-a pregătit destinul?

Anul 2017 a trecut și toată lumea se întreabă ce ne așteaptă în perioada următoare. O să avem noroc sau o să fim iar puși în fața unor provocări dificile? Previziunile numerologice pentru 2018 îți dezvăluie totul!

Anul 2017 a trecut și toată lumea se întreabă ce ne așteaptă în perioada următoare. O să avem noroc sau o să fim iar puși în fața unor provocări dificile? Previziunile numerologice pentru 2018 îți dezvăluie totul!

Potrivit numerologilor, anul 2017 a fost unul marcat de semnul individualismului, căci oamenii au avut în general tendința de a duce luptele pe cont propriu, fără a avea puterea de a auzi și opinia celor din jur. A fost un an de vibrație 1, în care bine au dus-o mai ales cei născuți în zilele: 1, 10, 19 și 28.

După un an greu, 2018 promite să ne aducă schimbări importante, căci vine pe frecvența lui 2, ce provine din maestrul 11. Frăgeziți de anul 2017, în 2018 suntem pregătiți să întindem mâna, să acceptăm punctele de vedere ale celorlalți și să ne punem în locul lor.

2018 aduce în primul rând flexibilitate și mult noroc! Nu ne mai comportăm ca niște bare de metal ce nu se îndoaie, ci ne dăm voie să ne modelăm, ca niște mingi de cauciuc sau chiar de burete.

Horoscopul turcesc! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

În anul 2018 funcționăm cel mai bine împreună! Este un an al alianțelor, al asocierilor, al parteneriatelor cu noroc. După un an individualist urmează unul familist, bazat pe cooperare și atenție. Ne aplecăm asupra aproapelui nostru și ne întoarcem la ce ne unește, așa cum aflăm de pe valeriupanoiu.blogspot.ro.

Cele mai mari realizări se învârt anul acesta în jurul sufletului, casei, căminului, familiei. Cel mai bine o duc cei sub vibrația 2 (născuți în zilele 2, 11, 20 sau 29).

Sigur vrei să încerci! Dacă poţi să rezolvi una dintre aceste probleme de matematică, primeşti UN MILION de dolari... Un bărbat din Suceava a venit acasă cu amanta și i-a zis că e o verișoară cu care vor dormi în același pat! Urmarea i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x