Antena Căutare

Nunta cu ghinion! Fotografiile postate pe Facebook i-au costat libertatea

Un cuplu din Marea Britanie a ajuns direct in inchisoare, la scurt timp dupa nunta lor. Cei doi au postat fotografii pe Facebook de la fericitul eveniment, insa asta i-a dat de gol! Motivul arestarii lor poate parea ciudat pentru unii, dar este intemeiat pentru altii... Adica, pentru autoritati!

Nicola Derbyshire (37 de ani), mama a doi copii, a beneficiat de un ajutor din partea statului de peste 35.000 de euro, in perioada 2008 - 2012, pentru ca a pretins ca nu e casatorita, nu are o relatie cu vreun barbat si ca isi creste singura minorii.

Totusi, in casa in care locuia exista si un barbat, Adam Heard (41 de ani), iar autoritatile au intrat la banuieli. Insa, femeia a declarat ca acesta nu este decat proprietarul casei si nimic altceva... pentru ea.

In realitate, cei doi aveau o relatie, pe care au ales sa o oficializeze. Doar ca destinele lor (unite in Cipru, ca fapt divers), au fost separate imediat cum au pus piciorul pe pamant britanic, dupa ce postasera pe Facebook fotografii de la nunta. Asistentii sociali care o monitorizau pe femeie au fost avertizati imediat de gestul ei si asa s-a ajuns la aceasta trista situatie pentru ea si familia ei.

Acum, ii urma procesului care a urmat, Adam - care a fost retinut si judecat pentru complicitate - va trebui sa lucreze 100 de ore in folosul comunitatii si sa plateasca o amenda de aproximativ 600 de euro (492 de lire sterline). In schimb, Nicola Femeia a fost condamnata la trei luni de inchisoare, 200 de ore munca in folosul comunitatii si plata unei amenzi de aproximativ 680 de euro (567 de lire sterline).

Susra: Dailymail.co.uk

Foto: Dailymail.co.uk (Manchester Evening News Syndication)

Cercetatorii britanici au decis: Ne simtim bine doar 61 de zile pe an :(... Apartamentele din Japonia sunt amenajate cu mobila pentru... pisici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x