Antena Căutare

Cercetatorii britanici au decis: Ne simtim bine doar 61 de zile pe an :(

Vi se pare ca sunteti fericiti? Studiile specialistilor o sa va mai taie din elan. Oamenii se simt cu adevarat bine numai doua luni pe an. In restul timpului sunt afectati de migrene, raceli sau alte boli mai mult sau mai putin grave. Studiul, realizat, ati ghicit, de cercetatorii britanici, a stabilit si ziua si ora la care ne simtim cel mai bine.

Daca ne luam dupa faimosii cercetatori britanici, lunea, la ora 11.35 ne simtim cel mai rau. Iar sambata, la ora 12.00, ne simtim cel mai bine. Asta daca nu am petrecut vineri noapte, desigur.

Cert este, ca din cele 365 de zile din an, doar in 61 oamenii se simt cu adevarat bine. In restul timpului, se lupta cu tot felul de probleme: sunt raciti, ii doare capul, au crampe musculare sau diferite infectii.

Asa se face ca un britanic, de exemplu, sufera, in medie, pe an de patru raceli, o gripa si cel putin cinci situatii in care i se intepeneste gatul. Mai are parte de doua dureri de dinti, o durere de ureche si isi musca limba cam de trei ori pe an. Studiul se bazeaza pe raspunsurile date de 2.000 de pacienti din Marea Britanie. De aici putem trage o concluzie: fie intr-adevar, organismul nu e in forma maxima zece luni pe an, fie supusii Reginei se plang prea mult.

foto: Hepta.ro

SPA-ul cu bere, cea mai noua fita in materie de intretinere corporala... Nunta cu ghinion! Fotografiile postate pe Facebook i-au costat libertatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x