Antena Căutare

Nuntă spectaculoasă, cu costume de mii de euro! Mireasa nici nu s-a văzut. A fost îmbrăcată din cap până în picioare

Nuntă ca-n poveşti, în stil libanez. Mirele, aranjat la 4 ace, cu un costum de mii de euro, iar de la mireasa nu-ţi puteai lua ochii. Chiar şi acoperită din cap până în picioare, după cum cere tradiţia, tot a fost superbă.

Nuntă ca-n poveşti, în stil libanez. Mirele, aranjat la 4 ace, cu un costum de mii de euro, iar de la mireasa nu-ţi puteai lua ochii. Chiar şi acoperită din cap până în picioare, după cum cere tradiţia, tot a fost superbă.

Cu rochia de mireasă de un alb imaculat, din dantelă şi bătută cu pietre preţioase, tânăra nu a lăsat la vedere niciun pic de piele. Buchetul a fost şi el unul superb, din trandafiri acoperiţi cu pietre preţioase.

Domnişoarele de onoare au fost asortate cu mireasa şi şi-au acoperit tot corpul. Extrem de emoţionată de moment, mireasa cu greu s-a abţinut să nu verse câteva lacrimi.

Decorul a fost unul de poveste. Buchetele imense de trandafiri şi cristalele nu au putut lipsi nici de pe mesele invitaţilor. Mirii i-au răsfăţat pe nuntaşi cu şampanie, băuturi fine şi bucate care mai de care mai gustoase. Tortul cu 5 etaje, acoperit de perle și cu un buchet imens de flori din marţipan în vârf, parcă nici nu te-ai fi îndurat să-l tai.

Intrarea mirilor a fost una neaşteptată, iar valsul unul de vis. După ce au dansat pentru prima dată în calitate de soţ şi soţie, distracţia i-a cuprins pe pe toți nuntaşii.

De ce îşi mumificau egiptenii morții? Inima, cel mai important organ, după moarte... La trei luni de la naștere, o mamă a decis să-i schimbe numele fetiţei sale. Bunica și-a lipit post-it-uri prin casă pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x