Antena Căutare

La trei luni de la naștere, o mamă a decis să-i schimbe numele fetiţei sale. Bunica și-a lipit post-it-uri prin casă pentru a nu-l uitat

După trei luni de la naştere, o mămică din Statele Unite a decis să-i schimbe numele fiicei ei. Nimeni nu îl putea pronunţa.

După trei luni de la naştere, o mămică din Statele Unite a decis să-i schimbe numele fiicei ei. Nimeni nu îl putea pronunţa.

Carri Kessler a ales un nume mai puţin întâlnit pentru bebelușul ei: Ottilie. „Am o prietenă în Marea Britanie pe care o cheamă Ottilie şi mi-a plăcut foarte mult, aşa că mi-am dorit acest nume şi pentru fetiţa mea", a povestit tânăra, scrie Daily Mail.

Mamica a își facă grijă chiar din maternitate, deoarece asistentele uitau, pur și simplu, numele fetiței sau îl pronunțau greșit. Nici bunica micuței nu se decurca mai bine. Îşi lipise post-it-uri prin toată casa, pentru a nu-l uita.

Văzând că această problemă persistă și tot mai multe persoane au dificultăți în ceea ce privește pronunțarea numelui cele mici. Astfel, într-un final, au decis să îi schimbe numele în Margot.

Nuntă spectaculoasă, cu costume de mii de euro! Mireasa nici nu s-a văzut. A fost îmbrăcată din cap până în picioare... Ești leneș? Asta înseamnă că ești mai deștept. Ultimele studii ale oamenilor de știință dau totul peste cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x