Antena Căutare

O britanica si-a parasit sotul pentru ca se saturase de cele 40 de pisici ale ei

O femeie din Marea Britanie si-a petrecut ultimii 50 de ani mergand la expozitii si concursuri cu zecile de pisici pe care le creste. Pasiunea ei pentru feline a costat-o casnicia, dar nu regreta ca a ales animalele in defavoarea barbatului pe care l-a iubit candva.

Potrivit Daily Mail, Marlene Howes cheltuieste 700 de lire pe luna pentru a-si ingriji cele 40 de pisici persane pe care le detine. „Tot ce fac este pentru pisici. Ele primesc cea mai buna mancare si dorm in cele mai bune paturi. Recunosc ca sunt sclava pisicilor mele – as face orice pentru ele si le rasfat foarte mult”, a declarat femeia.

Obsesia lui Marlene pentru pisici a dus la destramarea casniciei sale. „S-a ajuns in punctul in care sotul meu m-a pus sa aleg intre el si pisici si am ales pisicile. I se parea ca petrec pre amult simp si cheltuiesc prea mult cu ele. Nu-i placea cand ma duceam la expozitii sau ma intalneam cu alti oameni care au pisici”, marturiseste femeia.

Nu i-a fost deloc greu sa aleaga pisicile si sa se desparta de sotul ei: „Atunci cand a venit momentul sa aleg intre ie nu a fost o decizie grea – pisicile sunt viata mea”.

Foto: Daily Mail

Padurea Hoia-Baciu din judetul Cluj, in topul celor mai bantuite paduri din lume... SPA-ul cu bere, cea mai noua fita in materie de intretinere corporala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x