Antena Căutare

SPA-ul cu bere, cea mai noua fita in materie de intretinere corporala

Ce nu face o femeie sa arate cat mai bine... Masaje cu ciocolata, bai cu lapte, dar cea mai noua fita in materie de intretinere corporala: spa-ul cu bere. Un astfel de centru a fost deschis in Cehia si e deja un succes, mai ales printre turisti. Vin cu miile in fiecare an si se relaxeaza in cazi pline ochi cu bere, incalzite la 37 de grade. Ca sa suporte mai bine caldura primesc si o halba rece!

La prima vedere pare o baie obisnuita, cu spuma. Doar ca e spuma de bere. Insa rezultatele dupa un astfel de tratament sunt uluitoare, spune toata lumea.

Apa contine minerale si, multumita bulelor din bere, aceasta baie este buna pentru par, unghii, exfoliere si, mai ales, pentru circulatia sangelui.

Nu e de mirare ca, anual, zece mii de oameni viziteaza orasul doar pentru a incerca spa-ul. Baie in bere a fost de fapt ideea unui director de hotel, in urma cu aproape sapte ani.

In plus, berea in care se imbaiaza turistii este facuta cu apa minerala si incetineste aparitia ridurilor. O baie de 20 de minute in bere costa 33 de dolari.

foto: openplac.es

O britanica si-a parasit sotul pentru ca se saturase de cele 40 de pisici ale ei... Cercetatorii britanici au decis: Ne simtim bine doar 61 de zile pe an :(...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x