Antena Căutare

O cerșetoare a câștigat un premiu uriaș la loto. Care a fost primul lucru pe care și l-a cumpărat din banii câștigați

O femeie din Spania care cerșea la colțul străzii și din primiți de la trecători își cumpăra bilete la loto a câtigat marele premiu.

Colaj cu cerșetoare și loto
O cerșetoare din Spania a devenit milionară după ce a câștigat la loto | Shutterstock

O poveste incredibilă despre noroc vine din Spania, unde o cerșetoare a ajuns milionară peste noapte. Femeia trăia din mila oamenilor și juca la loto constant din banii pe car eîi aduna de la trecători și într-o bună zi a câștigat 1,27 milioane de euro. A plâns de fericire, iar primul lucru pe care și l-a cumpărat a fost o pereche de pantofi, potrivit newsweek.com

Pentru Mercedes a fost o zi obișnuită când a aflat că a câștigat premiul cel mare de 1,27 milioane de euro la loto. Obișnuia să stea în fiecare zi, începând cu ora 9.00, la un colț de stradă din Alicante și să cerșească bani, haine și mâncare.

Dar într-o zi, după orele lungi petrecute pe stradă, Mercedes s-a îndreptat spre magazinul de tutun de unde își cumpăra zilnic bilete la loterie.

Citește și: Bogat peste noapte! Cum a câștigat un electrician român un apartament de 300.000 de euro la o Loterie din Anglia

O poveste incredibilă despre noroc. O cerșetoare a ajuns milionară

"Cred că numerele de la televizor sunt aceleași cu cele de pe biletul meu", i-a spus ea proprietarei magazinului, Mari Ángeles Torregrosa.

Câteva zile mai târziu, cu premiul cel mare depus în siguranță la bancă, Mercedes i-a spus lui Torregrosa: "Am plâns fără oprire... Nu am mai plâns niciodată de bucurie".

Viața nu a fost ușoară pentru Mercedes. Ea locuiește împreună cu partenerul ei și cei cinci copii într-un cartier sărăcăcios, așezat între vechea autostradă din Madrid, șinele de tren și cimitirul orașului. Casele modeste sunt împânzite de antene parabolice și toate jaluzelele sunt trase pentru a ține căldura departe.

Citește și: La 80 de ani, a câștigat la Loterie pentru că și-a uitat ochelarii acasă. Suma uriașă care i-a intrat în conturi

Potrivit lui Mari Ángeles Torregrosa, proprietara magazinului care i-a vândut biletul câștigător la loterie, Mercedes a cerut bani pe străzi mulți ani.

Torregrosa și soțul ei, care ocazional îi aduceau haine vechi, au descris-o ca fiind o femeie mică, brunetă, "foarte amabilă și politicoasă". Ei au spus că Mercedes continuă să vină în aceleași locuri în care obișnuia să cerșească, bucurându-se de felicitări din partea celor care o cunosc.

"Primul lucru pe care l-a făcut a fost să cumpere o pereche de pantofi ieftini pe care să-i poarte prin casă", își amintește Torregrosa. "A venit la mine și mi i-a arătat, spunându-mi: "Mi-ai schimbat viața".

Când Torregrosa și soțul ei au fost anunțați că au vândut biletul câștigător, au așteptat până în dimineața următoare ca fericitul câștigător să vină la magazin.

Torregrosa a povestit: "În acea zi Mercedes cerșea în locul ei obișnuit de lângă bancă. Înainte de a se îndrepta spre casă, Mercedes s-a oprit pentru a dezvălui că ea este cea care a câștigat premiul cel mare la loto”, a povestit proprietara magazinului.

Acum 13 ani „octomama” ținea primele pagini ale ziarelor. Cât au crescut cei opt copii ai lui Nadya Suleman... O femeie a dat „anunț” pe rețelele sociale că angajează amante pentru soțul său. Ce pretenții are de la candidate și ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x