Antena Căutare

La 80 de ani, a câștigat la Loterie pentru că și-a uitat ochelarii acasă. Suma uriașă care i-a intrat în conturi

Denis Fawsitt, în vârstă de 80 de ani, a reușit să câștige un premiu substanțial la loterie după ce a plecat de acasă fără ochelarii de vedere.

colaj de imagini cu un cuplu si un bilet de loto Galerie
Denis Fawsitt, în vârstă de 80 de ani, a reușit să câștige un premiu substanțial la loterie după ce și-a uitat acasă ochelarii de vedere | Shutterstock.com

Bărbatul este un împătimit al acestui joc de noroc, ani la rând optând pentru aceleași numere, fără niciun noroc.

Ghinionul i-a dispărut după ce a făcut o greșeală banală: s-a prezentat în agenție fără ochelarii de vedere, astfel că i-a fost imposibil să aleagă combinațiile pe care le-a avut în vedere în utimele decenii.

S-a văzut nevoit să aleagă un bilet Lucky Dip, iar selecția aleatorie i-a adus un premiu de 116.000 de lire sterline. Acum, el și soția sa, Ann, în vârstă de 75 de ani, sărbătoresc câștigarea uriașei sume.

Citește și: O asistentă din prima linie în lupta cu COVID-19 a câștigat la loterie. Ce sumă impresionantă a primit și ce va face cu banii

”După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann, în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga.”, a povestit Denis, potrivit The Sun.

Ce vor face Ann și Denis cu cele peste 100.000 de lire

Denis și Ann joacă EuroMillions în fiecare săptămână, folosind datele lor de naștere. Ar fi făcut același lucru și în ziua cu pricina, dacă nu-și uita ochelarii.

Citește și: Ce s-a ales de Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la Loto. Femeia e de nerecunoscut

”Am încercat să-mi aleg numere, dar pur și simplu nu am putut. M-am dus să plătesc ziarele și i-am cerut doamnei din spatele tejghelei un bilet Lucky Dip. S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele.

Acum, cuplul care are două fiice și trei nepoți plănuiește să renoveze casa și grădina. De asemenea, o parte din bani va merge către familia lor.

”Ne-am bucurat de viață este rândul lor acum. Acești bani îi vor ajuta mai mult decât pe noi.”, a afirmat Ann.

Citește și: Rezultate Loto 11 aprilie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

O femeie a adus pe lume un bebeluș de 6,5 kg și 60 de centimetri. Imaginile cu nou-născutul au făcut înconjurul internet... Ultima fotografie a Prințului Philip alături de toți strănepoții lui. Ce detaliu nu le-a scăpat privitorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x