Căutare Live

O chelneriță a avut parte de un șoc atunci când a văzut ce a primit, în loc de bacșiș! Este de neimaginat!

O chelneriță din Statele Unite a avut parte de surpriza vieții sale atunci când, în loc de bacșiș, o clientă i-a lăsat ceva de neimaginat!

Povestea este de-a dreptul incredibilă

O chelneriță din Statele Unite a avut parte de surpriza vieții sale atunci când, în loc de bacșiș, o clientă i-a lăsat ceva de neimaginat!

Este povestea unei femei din statul american Ohio. Jessica Morris lucra la un restaurant și, ca orice chelneriță amabilă, încerca sa se poarte cât de frumos posibil.

La un moment dat, un cuplu a intrat în restaurant și femeia i-a servit cât de frumos a putut.

Deși clienta a fost puțin răutăcioasă, chelnerița și-a păstrat bunăvoința. Totuși, ceea ce a urmat a fost mai mult decât surprinzător.

Un chelner a avut parte de un adevărat șoc atunci când a văzut ce bacșiș colosal i-a lăsat un client!

Mesajul lăsat de clienta geloasă

În loc de bacșiș, Jessica a primit un bilet pe care scria „El e soțul meu, tu găsește-l pe al tău! Baftă!”.

Se pare că atitudinea binevoitoare a chelneriței a deranjat-o pe clienta venită cu proaspătul ei soț, la restaurant. Biletul geloasei femei a ajuns viral pe internet.

Ulterior s-a aflat că respectiva chelneriță era măritată și lucra la același restaurant ca și soțul ei, tot chelner.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri