Antena Căutare

O chelneriță s-a enervat atunci când clienții i-au lăsat un bacșiș de 70 de dolari. Cât aștepta și ce s-a întâmplat

O chelneriță a fost atât de indignată atunci când a descoperit că unii clienți i-au lăsat un bacșiș de 70 dolari încât și-a spus oful pe Twitter. Întâmplarea a devenit rapid virală și a stârnit numeroase reacții în  rândul internauților.

imagine cu o chelnerita servind la mesele clientilor Galerie
Mesajul chelneriței a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții | sursa foto: Profimedia

O chelneriță a fost atât de indignată atunci când a descoperit că unii clienți i-au lăsat un bacșiș de 70 dolari încât și-a spus oful pe Twitter. Întâmplarea a devenit rapid virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

O chelneriță s-a supărat când clienții i-au dat un bacșiș de 70 de dolari. Ceea ce a urmat a fost neașteptat

O femeie pe nume Madison Tayt a reușit să stârnească o adevărată controversă în mediul online atunci când a dezvăluit faptul că a fost extrem de deranjată când a realizat că niște clienți pe care îi servise la restaurantul unde ea lucrează i-au lăsat un bacșiș de doar 70 de dolari, adică aproximativ echivalentul sumei de 315 de lei. Supărată, chelnerița a decis să își spună oful în mediul online, chiar pe contul său de Twitter.

Citește și: O chelneriță a servit zilnic clientul nervos și dificil. După șapte ani, ea a primit un bacșiș și ceva neașteptat s-a întâmplat

„Nu-mi vine să cred, uneori îi urăsc pe europeni atât de mult. Tocmai ce au lăsat la masa 70 de dolari bacșiș pe o notă de 700 de dolari. Au stat câteva ore în local. Chiar și managerul restaurantului a venit să îi întrebe despre servire și au spus că sunt peste măsură de încântați de modul în care i-am servit. Le-a explicat că, dacă e așa, atunci bacșișul este de 20%. Dar au zis 'ok' și au plecat”, a scris femeia pe contul său de Twitter, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Mesajul său a devenit imediat viral și a stârnit un val puternic de reacții în mediul online.

Citește și: O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie

„Europenii sunt, practic, cei mai neplăcuți clienți”, a fost reacția unui internaut, atunci când a citit întâmplarea povestită de chelneriță.

Reacțiile au fost însă nu doar de susținere pentru chelneriță, ci și de nemulțumire.

„Acest sistem american de-a lăsa bacșiș trebuie să se termine și angajatorii trebuie să vă ofere un salariu. Nu ar trebui să mai acceptați asta”, au zis în special europenii.

„Nu suntem obișnuiți în Europa să credem în ideea potrivit căreia cei care ne servesc la restaurant depind mai ales de bacșișul nostru pentru a supraviețui”, „Ți-au lăsat 70 de dolari bacșiș, e mult și tu ești supărată”, au fost reacțiile oferite de cei care au criticat atitudinea chelneriței.

Iluzie optică virală! Poți să găsești pasărea dintre flori? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 5 secunde... Și-a închiriat casa în regim hotelier și a primit un mesaj uimitor de la chiriaș: „Casa este bântuită”. Cum a reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x