Antena Căutare

O companie americana le-a amenajat salariatilor spatii de joaca

O companie americana vrea sa-si invete salariatii sa redevina copii. Firma a amenajat un loc de joaca pentru adulti cu toate cele necesare unei recreari inedite in pauza de masa. Sefii cred ca subalternii lucreaza mai bine, sunt mai fericiti si mai sanatosi dupa ce au inceput sa se joce la serviciu.

Angajatii companiei din statul Minnesota pot face miscari de hula hoop cu cercurile, gimnastica sau pot organiza jocuri cu palete cu mingi. Patronul lor si-a dorit ca acestia sa aiba parte de relaxare si le-a amenajat un veritabil loc de joaca. Astfel, subalternii invata sa lucreze mai bine in echipa. Angajatii sunt incantati ca pot sa se joace la serviciu si, unii dintre cei care nu credeau ca pot alerga, participa acum la intreceri.

Reprezentantii companiei americane indeamna si alti angajatori sa le urmeze exemplul si sa creeze spatii in care subalternii sa se poata purta din nou ca niste copii.

A supravietuit patru zile intr-un sicriu de gheata. Fara apa si fara mancare... S-a inventat injectia care intinereste vocea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x