O „creatură misterioasă suspendată în copac” i-a făcut pe localnici să stea cu ferestrele închise de frică. Ce era de fapt

Societatea pentru Protecția animalelor din orașul polonez Cracovia a avut de-a face cu o situație cel puțin neobișnuită. Mai mulți localnici s-au declarat speriați de o așa-zisă „creatură misterioasă” suspendată în copac.

Locuitorii unui bloc din Cracovia s-au speriat de prezența unei așa-zise „creaturi” în copac

Facebook

O femeie a anunțat că din cauza unui „animal” care stă în copac, vecinii nu-și deschid ferestrele de frică, însă când au mers la fața locului, inspectorilor nu le-a venit să creadă ce era de fapt „creatura misterioasă”.

Societatea pentru Protecția animalelor din Cracovia a postat pe Facebook relatările unui inspector care a avut de-a face cu o situație hilară. O femeie a sunat la Societatea pentru Protecția animalelor să anunțe că o „creatură ciudată” stă de 2 zile într-un copac din fața blocului și că vecinii își țin ferestrele închise de frică. „Această creatură!!! Stă de două zile într-un copac din fața blocului! Oamenii nu-și deschid ferestrele pentru că le e frică să nu intre în casa lor!”, i-a spus localnica inspectorului.

Inspectorul a încercat să afle de la femeie ce „creatură” era în copac: „Dar ce este, doamnă? Poate vreo pasăre prădătoare bolnavă?”, a întrebat bărbatul, iar femeia i-a spus că în niciun caz nu este vorba despre o pasăre.

Citește și: ”Creatura” cu un aspect neobișnuit, care i-a speriat pe localnici. Puțini și-au dat seama ce este și de ce are atâtea ”tentacule”

Femeia era de părere că mai degrabă în copac se afla o iguană, însă a avut un lapsus și i-a fost greu să rostească acel cuvânt: „E maro, stă într-un copac și e o lagună”, i-a zis femeia inspectorului, carre și-a dat seama că voia să spună, de fapt, iguană.

„Creatura misterioasă din Cracovia” era de fapt un croissant

Inspectorul a plecat în căutarea iguanei din copac, în timp ce se gândea că temperatura de afară nu îi era una prielnică. Dar pentru că a întâlnit animale abandoante de oameni în tot felul de situații (precum hamsteri aruncați la gunoi, pești uitați într-o găleată, pisici bolnave abandonate) a decis că este cazul să intervină.

Citește și: Animalul uriaș din imagine a intrat într-un supermarket și s-a cățărat pe rafturi și frigidere. Ce este și cum a reușit să intre

Ajuns la locul indicat de femeie, inspectorul nu a găsit animalul maro suspendat în copac, așa că a sunat-o pe cea care a reclamat situația. Femeia a fost bucuroasă de venirea inspectorului și i-a specificat că animalul încă se află în copacul din fața blocului.

La o căutare mai amănunțită, inspectorul a depistat „creatura”, într-un liliac și și-a dat seama ce era de fapt: un croissant.

„Creatura maro stătea pe o ramură de liliac, în nemișcare, așa cum ne-a descris femeia. Pielea ei maro strălucea în soare. Mă uit mai atent, săraca nu avea picioare sau cap. Știam deja că nu putem ajuta creaturi, iguane sau mai degrabă lagune coapte, dar nu de soare, care ne fac să ne prămpădim de râs. Această iguană misterioasă s-a dovedit a fi un croissant, un croissant franțuzesc”, a povestit inspectorul.

Inspectorul a bănuit că cineva a aruncat croissantul pe fereastră, pentru a hrăni păsările. Așadar, „creatura” misterioasă din copac, nu era altceva decât un aliment.

Mesajul postat de Societatea pentru Protecția animalelor din Cracovia a fost apreciat de peste 15 mii de persoane. În ciuda poveștii cu tâlc, inspectorul a precizat că îi încurajează pe cei care văd, sau care au impresia că văd animale în pericol, să contacteze autoritățile în domeniu.

Ultimele știri