Antena Căutare

O familie întreagă a intrat în podul noii sale case, dar nu i-a venit să creadă ce a găsit: „Nimeni nu ne-a anunțat”

Tânăra s-a mutat alături de familie în noua casă acum cinci luni, însă a făcut o descoperire care a uimit-o, la propriu.

tanara
Tânăra s-a mutat alături de familie în noua casă acum cinci luni, însă a făcut o descoperire care a uimit-o, la propriu. | Instagram

Când au intrat cu toții în pod, nu le-a venit să creadă ce au găsit. Povestea este una reală, dar pare desprinsă din filmele horror sau SF.

Citește și: Cazul uluitor al oamenilor care se transformă în stană de piatră. De ce afecțiune suferă și cum își duc viața de zi cu zi

Când au intrat în cele din urmă în pod, au găsit trei cuiburi uriașe de viespi

O familie din orașul Macclesfield, Anglia, a făcut o descoperire neobișnuită, găsind trei cuiburi uriașe de viespi de mărimea unor „mingi gonflabile” agățate în podul noii lor case, scrie Daily Mail, unde au fost publicate și imaginile.

Eve și familia ei s-au mutat în noua lor locuință acum cinci luni, dar nu s-au gândit să meargă la început și în pod. Asta s-a întâmplat recent, după ce au găsit o nouă intrare.

Cu toții au mers în spațiul îngust de pe acoperiș, însă au dat de trei cuiburi uriașe de viespi, care stăteau atârnate pe grinzile din lemn.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, povestește cum acele cuiburi aveau „cel puțin dimensiunea unui unei mingi gonflabile pentru copii (Space Hopper)” sau aproximativ 70 cm lățime.

Citește și: Un bărbat nu a observat că a început să devină albastru. Un simplu anunț dintr-o revistă i-a transformat radical viața

„A fost un pic șocată. Cuiburile respective ocupaseră o mare parte din pod pentru că este un spațiu foarte mic. Ceilalți proprietari ai casei nu ne-au povestit despre asta și nici agenții imobiliari, dar probabil că nu știau”, a explicat Eve.

Familia, care locuiește într-o casă victoriană cu trei etaje, și-a înfruntat temerile și a îndepărtat cuiburile manual, însă a găsit numai insecte moarte.

„A fost acum vreo două săptămâni, am fi putut plăti mult mai mult dacă am fi cerut ajutorul specialiștilor, însă mama și sora mea au intrat și le-au mutat”, a mai spus tânăra.

Citește și: „Ce e asta?” Creatura bizară găsită de o femeie în propria grădină. Are coadă lungă și patru picioare VIDEO

Dacă găsești un cuib de viespi propria casă, ai două opțiuni: fie ceri ajutorul unui profesionist, fie îl îndepărtezi manual. Ca metode, poți folosi pesticide împotriva viespilor pe care le poți cumpăra din magazine, spray insecticid, însă EVITĂ să-i dai foc sau „să-l îneci în fum” ori să zdrobești cuibul.

Citește și: Întâmplarea ciudată care i-a adus moartea unui bărbat. O vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

Cazul uluitor al oamenilor care se transformă în stană de piatră. De ce afecțiune suferă și cum își duc viața de zi cu z... Un polițist a crezut că salvează un maidanez, însă nici vorbă de așa ceva. Ce era animalul pe care l-a luat noaptea în m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x