Antena Căutare

O femeie a ajuns în comă din cauza unui sutien. Cum a fost posibil

O femeie a stat timp de opt zile în comă, totul din cauza unui sutien. Aceasta a povestit cum a fost posibil și de ce a stat trei săptămâni în spital.

imagine cu o femeie care inchide sutienul negru pe care il poarta Galerie
Din cauza unui sutien, femeia a stat 8 zile în comă indusă | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Sylvia Halcrow. Aceasta se simțea rău și, când a ajuns la spital, medicii au ales coma indusă. După opt zile, pacienta s-a trezit și a început să se simtă ceva mai bine. Viața i-a fost pusă în pericol de un simplu sutien. Întâmplarea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții.

O femeie a ajuns în comă din cauza unui sutien. Cum a fost posibil și ce s-a întâmplat, de fapt

Sylvia Halcrow în vârstă de 53 de ani din Țara Galilor a observat într-o zi că are în zona pieptului o zgârietură din cauza sutienului. Femeia nu a acordat o atenție deosebită rănii și a presupus că totul a fost cauzat de sârma de la una dintre cupe. În scurt timp, în locul respectiv a apărut o infecție.

Doamna cu pricina nu s-a dus direct la spital, ci a preferat să stea acasă și să aștepte ca problema să se rezolve de la sine. Totuși, pe măsură ce timpul trecea, infecția s-a agravat și s-a transformat într-o fasceită necrozantă. Văzând că nu mai poate aștepta și că starea de sănătate i se degradează rapid și începe să se simtă din ce în ce mai rău, Sylvia Halcrow a mers la spital.

Citește și: Ivana Knoll, apariție de invidiat fără sutien. Cu cine s-a pozat „cea mai sexy femeie de la Cupa Mondială din Qatar”: „Nu încape”

Inițial a mers la un medic generalist și acesta i-a prescris analgezice, dar când situația s-a agravat și mai tare femeia a mers la urgențe. Doctorii de acolo i-au făcut numeroase teste și analize și i-au pus diagnosticul de fasceită necrozantă. Fiindcă infecția bacteriană este destul de avansată, organele începuseră deja să cedeze.

„Am știut atunci că ceva nu este în regulă, aveam dureri atât de mari”, a spus Sylvia, potrivit celor de la walesonline.co.uk.

Citește și: Kayla Simmons, „cea mai sexy jucătoare de volei”, lovește din nou! S-a afișat într-un sutien care dădea iluzia că nu poartă nimic

Acesta a fost momentul în care doctorii au decis să îi facă o operație în care au înlăturat o parte din sânul afectat și au băgat-o în comă indusă timp de 8 zile.

„Am fost foarte aproape de moarte, așa că sunt foarte recunoscătoare pentru tot. Este înfricoșătorsă mă gândesc că totul s-a întâmplat din cauza unui sutien. E greu să accept faptul că mi s-a înlăturat o parte dintr-un sân, nu arăt foarte bine în rochiile de vară. Dar cel mai important lucru este acela că trăiesc și că sunt aici ca să îmi spun povestea”, a mărturisit femeia.

Ne vom urâți tot mai mult, spun cercetătorii. Cum vor arăta oamenii în următorii ani și de ce ni se vor deforma fețele... Femeia care s-a culcat cu 300 de bărbați a dezvăluit care a fost cea mai bizară rugăminte pe care a primit-o în dormitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x