Antena Căutare

O femeie a arătat ce poți să pățești dacă îți decolorezi părul acasă. Imaginile sunt virale

O femeie în vârstă de 35 de ani a trecut printr-o experiență nu tocmai plăcută atunci când a decis să își decolorize singură părul. În scurt timp, aceasta a regretat amarnic.

imagine cu păr cu decolorant in el Galerie
Ce a pățit o mamă care și-a decolorat singură părul | sursa foto: Shutterstock

Milioane de femei din întreaga lume preferă să se vopsească singure acasă, din diferite motive. Printre ele se număra și Jade Pervis, o britanică în vârstă de 35 de ani, pentru care o simplă decolorare a părului s-a transformat într-o experiență pe care cu siguranță nu o va uita prea curând.

O femeie a demonstrat ce poți să pățești dacă îți decolorezi părul acasă

Aceasta este incredibila pățanie a unei mame pe nume Jade Jarvis din Northumberland (Marea Britanie). „Meseria” de mamă nu este una ușoară și, de cele mai multe ori, aceasta ocupă mai toată ziua. De aceea, unele femei ajung fie să neglijeze modul în care arată, fie să prefere să se îngrijească „pe fugă”, în liniștea casei, evitând astfel programările și mersul la salonul de înfrumusețare.

Citește și: Miranda Parker a cheltuit o avere de 21.000 de dolari, ca să-și ascundă firele albe de păr! Cum arată azi

Totuși, nu întotdeauna o asemenea decizie este potrivită, fiindcă nu puține sunt situațiile în care, oricât de simplu a părut inițial, vopsitul părului s-a dovedit a fi o adevărată provocare.

Dornică să își vopsească părul și să se simtă ceva mai cochetă, o mama pe nume Jade Jarvis a zis că e mai bine să facă totul acasă, ca să economisească timp și bani. În cazul ei însă, lucrurile nu au mers deloc precum se aștepta.

Inițial, părul femeii era verde închis. Și fiindcă se săturase de acest look și își dorea o culoare pastelată, britanica și-a cumpărat produse de decolorare și s-a apucat de treabă. După prima decolorare, Jade Jarvis nu a fost mulțumită de rezultat, așa că a decis să repete operațiunea. La final, aceasta a realizat ce greșeală imensă a făcut. Practic, podoapa capilară a mamei a început să se rupă la orice mișcare, iar șuvițele erau uscate și arse.

„Când am văzut ce a pățit părul meu am izbucnit în lacrimi. Eram în stare de șoc. Știam că părul meu o să fie afectat după decolorare, dar nu mi-am imaginat nici într-un milion de ani faptul că o să ajung să chelesc. M-am uitat în oglindă și îmi venea să plâng. Recunosc că sunt o mare fană a vopsitului părului, fac asta de mai bine de 20 de ani, dar niciodată nu mi s-a întâmplat una ca asta”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Și fiindcă podoaba capilară este complet compromise, britanica și-a luat inima în dinți și s-a ras în cap, ca să lase să crească doar păr sănătos. Povestea mamei a ajuns pe internet și a devenit cunoscută în toată lumea. Unii s-au amuzat, în timp ce alții s-au convins încă o dată de ce nu e neapărat o idee bună să îți decolorezi părul singur, acasă.

Alex Rubalcaba a slăbit 90 de kg și s-a transformat complet. Ce secret ascunde sub haine și cum arată acum... Temperatură record în Laponia. S-au înregistrat cele mai multe grade după mai bine de un secol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x