Antena Căutare

O femeie a fost jefuită chiar sub ochii ei. Hoții îi amenințau bebelușul cu un cuțit pentru ca ea să le dea toate bunurile din casă

Dormea liniștită alături de puiul ei. Când s-a trezit, un bărbat mascat ținea un cuțit la gâtul bebelușului ei. A privit cum era jefuită fără să poate face nimic. A implorat să îi lase copilul în pace.

Dormea liniștită alături de puiul ei. Când s-a trezit, un bărbat mascat ținea un cuțit la gâtul bebelușului ei. A privit cum era jefuită fără să poate face nimic. A implorat să îi lase copilul în pace.

Hoții nu au mai ținut cont de nimic. Au intrat pur și simplu în casă și au furat tot ce au găsit în cale. Dar asta nu e tot.

Din dorința de a pune mâna pe cât mai multe bunuri ale familiei, ei au recurs la un gest îngrozitor. Unul dintre bărbați a luat un cuțit din bucătărie și l-a ținut la gâtul bebelușului astfel încât mama, care dormea lângă acesta, să sune la poliție. Aceasta a fost obligată să le indice pungașilor unde sunt bunurile cele mai de preț din locuință.

În acest timp, i-a implorat cu orice preț să îi lase copilul în pace. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic. În casă se mai afla și mama lui Nicole, adică bunica băiețelului, și o altă fetiță.

Bunica celui mic s-a și luptat cu hoții, în timp ce Nicole suna la poliție.

Poliția i-a prins pe doi dintre ei, iar femeile se tem acum chiar să intre în casă. Cazul s-a petrecut în Marea Britanie și a devenit cunoscut și viralizat pe Facebook.

Astrologii îţi spun tot! Motivul pentru care nu ți-ai cunoscut marea dragoste, în funcție de zodia ta... Ce haine? Ce electrocasnice? Acum se cumpără avioane de pe internet. Suma este impresionantă...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x