Antena Căutare

O femeie a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a ei. Peste fix un an, ceva neașteptat i s-a întâmplat

O femeie a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a ei. Într-o zi, aceasta și-a cumpărat niște bilete la loterie, dar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

imagine cu o femeie stand singura pe o strada luminata cu lumina mov
Povestea femeii care a fost părăsită de soț a făcut rapid înconjurul lumii | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste pe care a trăit-o de curând o femeie. Într-o zi, aceasta a afla tcă soțul o părăsește și că este chiar la un pas să piardă casa. Și-a cumpărat două bilete la loterie, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe mulți. Continuarea pare desprinsă dintr-un film de la Hollywood, dar este o situație cât se poate de reală.

O femeie a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a ei. Peste fix un an, ceva neașteptat i s-a întâmplat

Doamna, care a ales să își păstreze anonimă identitatea, este din Barranquilla (Columbia) și povestea ei a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii. Într-o zi, soțul ei a decis să o părăsească și să înceapă o poveste de dragoste chiar cu cea mai bună prietenă a femeii. Apoi, ghinionul pare să se fi ținut scai de ea, căci a ajuns foarte aproape de a-și pierde casa în care stătea, fiindcă nu își mai permitea chiria. Fiica ei nu a putut să se înscrie la facultate, tot din cauza lipsei banilor.

Citește și: O tânără a câștigat la loterie și a devenit milionară, dar apoi a regretat totul și a spus că nu dorește asta nimănui

Cu o ultimă fărâmă de speranță, ea a decis să își încerce norocul la loterie, așa că a cumpărat două bilete. Nu mică a fost însă surpriza atunci când a descoperit că a ambele au fost câștigătoare, lucru ce i-a adus un premiu total în valoare de aproximativ 410.000 de euro. Practic, soarta femeii s-a schimbat radical și norocul a început să îi surâdă iar.

Ceea ce a fost și mai surprintător a fost faptul că a câștigat la loterie pe 17 ianuarie, la fix un an distanță după ce a fost părăsită de soțul ei, lucru ce a facut ca întreaga poveste să stea și mai mult sub semnul coincidenței.

Citește și: Un bărbat a câștigat la loterie și, când a venit să ridice banii, toți au rămas cu gura căscată! Cum a putut omul să apară

Chiar în timp ce își sărbătorea câștigul și șansa la o nouă viață, fostul soț a sunat-o să o felicite pentru premiu și a încercat chiar să o cucerească iar, însă câștigătoarea la loterie a fost cât se poate de fermă și i-a refuzat avansurile, arată cei de la mirror.co.uk.

Întreaga întâmplare a ajuns pe internet și a devenit virală, iar oameni din întreaga lume s-au mirat de cât de surprinzătoare poate să fie uneori viața, cu bune și cu rele.

Ce este puful alb din peria de păr, ce apare după ce te-ai pieptănat. Mulți credeau că sunt scame, dar adevărul e altul... O femeie a dezvăluit ce „secret” neașteptat a descoperit despre soțul său, chiar în timp ce era însărcinată. Ce a ieșit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x