O femeie a găsit o cameră secretă în spatele unui dulap vechi. Ce a descoperit înăuntru

O femeie și-a cumpărat o casă nouă și, la câteva luni după ce s-a mutat, aceasta a trăit o surpriză de zile mari atunci când a descoperit o camera secretă, în spatele unui dulap vechi.

O femeie a descoperit o cameră secretă în spatele unui dulap vechi

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este situația neobișnuită prin care a trecut o femeie, la scurt timp după ce și-a cumpărat o casă nouă. Când copiii au crescut, britanica a realizat că a venit momentul să se mute într-o locuință mai spațioasă, care să ofere confort tuturor membrilor familiei.

Ce a descoperit o femeie la câteva luni după ce s-a mutat în noua sa casă

După ce a achitat locuința și a rezolvat toate problemele legate de actele, doamna a fost mai mult decât entuziasmată să se mute sub noul acoperiș.

Citește și: O tânără s-a mutat în casă nouă și a găsit o cheie veche, ce i-a atras atenția. Peste ce a dat când a folosit-o

Totuși, bucuria a fost înlocuită de teamă după câteva luni, atunci când aceasta a făcut o descoperire cu totul și cu totul neașteptată, chiar în timp ce făcea curat.

@rooney8900

Should I upload a second video exploring what else is back there? ##fyp ##hiddenroom ##treasurehunt ##haunted ##oldhouse

♬ original sound - Rooney

Având copii și un program destul de încărcat, britanicei i-au fost necesare câteva luni pentru a face ordine și curățenie în fiecare ungher al locuinței. La un moment dat, în timp ce curăța un dulap cu rafturi, ea a observat faptul că mobilierul se mișcă. A privit mai atent și a remarcat că acesta se clatină ușor, dând senzația că nu se află lipit de perete.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Acesta a fost momentul în care femeia a trecut printr-o sperietură de zile mari. Cu grijă, a împins dulapul și privirea i-a căzut peste o păpușă. Așa cum se paote vedea și în imagini, în spatele dulapului cu pricina, fosta proprietară a depozitat tot felul de lucruri.

Britanica a filmat tot momentul cu strania descoperire și a postat clipul video pe pagina sa de TikTok. Imaginile au adunat mai bine de trei milioane și jumătate de vizualizări și oameni din întreaga lume au fost uimiți de strania întâmplare prin care a trecut femeia, la câteva luni după ce și-a cumpărat respective casă.

În încăperea secretă, femeia a găsit păpuși de tot felul, monede vechi, jucării și numeroase alte obiecte vechi. După ce a stat pe gânduri, aceasta a decis să închidă spațiul respectiv și să ia legătura cu foștii proprietari, ca să ia respectivele lucruri ce i-au dat „o stare de neliniște”, au informat cei de la Mirror.co.uk.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole
@rooney8900

Exploring the hidden room! ##fyp ##hiddenroom ##oldhouse ##exploring

♬ original sound - Rooney
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri