Antena Căutare

O tânără s-a mutat în casă nouă și a găsit o cheie veche, ce i-a atras atenția. Peste ce a dat când a folosit-o

Doi tineri au reușit să își cumpere o casă și, extrem de fericiți, aceștia au dorit să facă un video în care prezintă locuința. Ce descoperire neașteptată au făcut, chiar în timp ce filmau?

imagine cu o cheie pe o masă Galerie
O tânără a găsit o cheie în locuința pe care și-a cumpărat-o | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste prin care a trecut o femeie pe nume Goldie, împreună cu partenerul său. Se spune că una dintre cele mai mari bucurii și realizări din viața unui tânăr este aceea de-a te muta în propria casă. Totuși, bucuria a fost înlocuită de teamă în acest caz.

Goldie și partenerul său au decis că a venit momentul să se mute într-o locuință mai mare, care să le aparțină. După ce au efectuat plata și au rezolvat cu toate documentele, noii proprietari s-au mutat.

Ce a descoperit o tânără în timp ce își filma noua casă în care s-a mutat

Extrem de încântată de realizarea sa, femeia a decis să facă un clip video pentru cea mai bună prietenă a sa, ca să îi facă un tur complet al locuinței. Însă, la un moment dat, tânăra a făcut o descoperire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Imaginile au fost imediat publicate pe TikTok și au devenit virale în toată lumea, adunând mai bine de unsprezece milioane de vizualizări.

Goldie filma liniștită unul dintre dormitoare atunci când un detaliu bizar i-a atras atenția și a speriat-o din plin. Încăperea era goală și avea doar o fereastră, un cablu destinat internetului și un calorifer alb.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Privind atent, femeia a descpoerit o cheie de dimensiuni mai, de model vechi. Chiar în timp ce filma pentru prietena sa, aceasta a decis să descopere misterul obiectului găsit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat că singurul mod prin care aceasta poate fi folosită este din exterior.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

După ce a făcut proba, ochii tinerei au picat pe zăvorul care permitea persoanelor din casă să închidă încăperea.

Văzând filmarea pe TikTok, unii dintre internauți au fost de părere că locul a fost folosit de foștii proprietari pentru a ține pe cineva închis aici, informează cei de la Mirror.co.uk.

Alții au explicat faptul că rudele obișnuiesc să închidă dormitorul rudelor somnambule, pentru a le proteja. Au fost și voci care au sugerat că locul este bântuit sau ascunde energii negative, motiv pentru care este mai indicat ca cei doi tineri să se mute.

Prăjitura lui mamaie, după rețeta Narcisei Birjaru de la „Chefi la cuțite”! Cum se face... O tânără a slăbit 95 de kilograme și totul a început cu renunțarea la un aliment. Cum arată azi Amanda Nasse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x