Antena Căutare

O femeie a găsit un șervețel misterios pe mânerul mașinii. L-a aruncat, dar i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Ce a urmat

Când s-a apropiat de mașina personală, o tânără a găsit un șervețel lăsat pe mânerul vehiculului. L-a luat și l-a aruncat, dar nu a durat mult și femeii i s-a făcut rău. A ajuns de urgență la spital, în stare gravă. Medicii i-au dat o veste ce a lăsat-o fără cuvinte.

colaj foto cu erin mims si servetelul gasit pe manerul masinii Galerie
La scurt timp după ce a atins șervețelul misterios, femeia a ajuns de urgență la spital | facebook/dailymail.co.uk

Femeia se afla în oraș împreună cu soțul ei atunci când cei doi au decis să meargă acasă. S-au dus la mașină, dar acolo tânăra a observat că pe mânerul portierei se află un șervețel înfășurat. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia l-a aruncat, apoi a vrut să se spele pe mâini. Câteva minute mai târziu, aceasta a început să se simtă rău și a fost dusă de urgență la spital. Acolo, medicii i-au dat o veste ce a bulversat-o complet.

O femeie a vrut să arunce șervețelul misterios găsit pe mânerul mașinii, dar i s-a făcut rău și a ajuns la spital

Erin Mims se afla în oraș îmrpeună cu soțul ei, ca să-și sărbătorească ziua de naștere. Când au terminat de servit masa la un restaurant din Houston, Texas (Statele Unite ale Americii), cei doi au decis să plece acasă. Tânăra s-a apropiat de mașina personală și, când a vrut s-o deschidă, a remarcat faptul că pe mânerul portierei se afla un șervețel misterios.

Citește și: O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

„Nu m-am gândit la nimic, doar l-am luat și l-am aruncat. Am deschis ușa cu vârful degetelor și mi-am întrebat soțul dacă el a pus șervețelul pe ușă. A spus că nu”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Femeia s-a întors la restaurant ca să se spele pe mâini înainte de-a pleca spre casă. S-a urcat apoi în mașină și a plecat. După doar câteva minute, aceasta a început să simtă furnicături în mână și de-a lungul brațului. Cinci minute mai târziu, Erin Mims a început să se simtă din ce în ce mai rău și să aibă mari dificultăți în a respira. Pieptul a început să o doară, a început să aibă probleme cu vederea și pulsul i-a crescut considerabil.

Citește și: Cum se folosește mânerul de la geamul mașinii, de fapt. Trucul ce face senzație pe TikTok și pe care nu mulți îl știu

Soțul femeii a dus-o de urgență la spital, acolo unde medicii i-au făcut numeroase analize de sânge, de urină și imagistice. Concluzia acestora a fost că, cel mai probabil, cineva a încercat s-o răpească pe femeie.

„Ceea ce a început ca o zi minunată a ajuns apoi să fie unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viața mea”, a mai mărturisit femeia.

În ciuda tuturor analizelor, doctorii nu și-au putut da seama ce anume a făcut-o pe femeie să se simtă atât de rău, dar au spus că în mod clar este vorba despre o otrăvire, cauzată de șervețelul găsit pe mânerul mașinii.

Erin Mims a ales să își facă publică povestea pentru a-i ajuta și pe alții să nu treacă prin această situație și să fie cât mai precauți atunci când ajung în situații similare.

Când a auzit ce a putut spune viitorul mire, mireasa a anulat nunta imediat. Mulți i-au dat dreptate femeii... Un bărbat a refuzat să mai meargă la nunta surorii atunci când i-a auzit condiția. Ce i-a cerut mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x