Antena Căutare

O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

După ce a mers la restaurant, o fetiță a lăsat pe masă un bilet. Când chelnerii l-au citit, aceștia au avut parte de o surpriză de proporții. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu un copil la restaurant Galerie
Mesajul scris de fetiță pe șervețel a făcut senzație și a stârnit numeroase reacții în mediul online | sursa foto: Profimedia

O fetiță a mers împreună cu familia sa la un restaurant italian și, după ce a servit masa și părinții au achitat nota, cea mică a dorit să scrie un mesaj pe un șervețel.

Când chelnerii au venit să strângă masa și să curețe, nu mică le-a fost surpriza atunci când au găsit biletul lăsat de micuța clientă. Surprinși peste măsură, aceștia au dezvăluit totul prin intermediul unei postări pe internet.

Ce mesaj a lăsat pentru chelneri o fetiță care a mers la restaurant cu părinții săi

Inedita întâmplare s-a petrecut în data de 20 august, atunci când o fetiță pe nume Georgie a vizitat restaurantul italian Castello din Yeovil, Somerset (Marea Britanie).

Copila s-a simțit extrem de bine la localul respectiv și a ales să servească o porție generoasă de spaghete. La final, părinții săi au achitat nota de plată, dar ceea ce a urmat i-a surprins pe mulți.

Citește și: Un bacşiş anonim i-a schimbat radical viaţa unei chelneriţe din Statele Unite

Georgie a folosit unul dintre șervețelele aflate pe masă pentru a scrie un mesaj complet neașteptat. După ce a terminat de notat ceea ce dorea să transmită, a lăsat hârtia alături de o sumă de bani și a plecat cu părinții săi.

După ce clienții au părăsit restaurantul, chelnerii au venit să curețe masa și să pregătească locul pentru viitoarea servire, atunci când atenția lor a fost atrasă de șervețelul ce conținea un mesaj. Angajații localului au luat șervețelul, l-au citit cu multă atenție și au avut parte de o surpriză de proporții. Cu un scris timid și ezitand de copil, Georgie a dorit să transmită următoarele:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mi-au plăcut mult spaghetele-cred că așa se scrie corect, ați fost foarte drăguți cu mine și clar primiți 5 stele din partea mea. Cu mult drag, Georgie, fetița cu păr blond. Mulțumesc pentru acadeaua primită, v-am lăsat un bacșiș. Vă rog să citiți acest mesa”, a scris copila pe un șervețel de hârtie.

Citește și: O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin de la altă masă i-a dat pe furiș un bilet. Ce mesaj a descoperit

Impresionați de ceea ce au descoperit chelnerii și managerul restaurantului au făcut publică întreaga întâmplare, mândrindu-se că au primit o asemenea apreciere.

„Pentru noi înseamnă foarte mult, mai ales că am muncit extrem de mult ca să facem față ultimelor luni, după ce totul a fost închis din cauza pandemiei. Era o fetiță atât de fericită și încântată că a ieșit la cină cu părinții. Nu avea mai mult de șase ani, dar era extrem de politicoasă și manierată. La final mi-a mulțumit pentru seara minunată petrecută la noi la restaurant și a promis că o să mai vină”, a declarat managerul restaurantului, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Emoționanta întâmplare a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții de apreciere în rândul internauților.

O broscuță țestoasă rară, cu două capete, a fost găsită pe o plajă, spre uimirea tuturor. Ce spun experții despre ea... Care este vârsta ideală pentru căsătorie. Când e bine să faci marele pas, potrivit specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x