Antena Căutare

O femeie a născut copilul fratelui său și a dezvăluit detalii despre întreaga experiență. Cum a fost posibil să își nască nepotul

O femeie i-a luat pe mulți prin surprindere atunci când a dezvăluit faptul că a adus pe lume pe fiul fratelui său. Persoane din întreaga lume s-au întrebat cum a fost posibil așa ceva, iar povestea a făcut rapid înconjurul lumii.

imagine cu o femeie si un copil Galerie
Tânăra a explicat de ce a ales să își nască propriul nepot | sursa foto: Profimedia

Orice părinte este nerăbdător ca bebelușul său se nască, însă situația poate părea puțin bizară pentru mulți atunci când aștepți ca sora ta să îți aducă pe lume copilul. Totuși, aceasta este neobișnuita situație prin care a trecut o familie din Riverside, California (Statele Unite ale Americii).

O femeie a născut copilul fratelui său și a dezvăluit detalii despre întreaga experiență. Cum a fost posibil

O femeie pe nume Sabreena Henderson în vârstă de 30 de ani din Riverside, California (Statele Unite ale Americii) a decis să fie ea cea care aduce pe lume copilul fratelui său, Shane Petrie, în vârstă de 33 de ani.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu bebelușul care s-a născut aproape „transparent”. Cazul său i-a uluit pe medici, dar și pe internauți

Atunci când bărbatul și soțul său au decis, în anul 2020, că sunt pregătiți să devină părinți, Sabreena a fost mai mult decât încântată să fie cea care aduce pe lume copilul cuplului. Practic, femeia a fost mamă surogat și pentru fertilizare s-a folosit materialul biologic al lui Paul, adică soțul fratelui său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În luna septembrie a anului trecut, Sabreena l-a născut pe Tristan și recent familia a aniversat primul an de viață al copilului.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu o greutate normală, dar la un an și jumătate a ajuns să aibă 14 kilograme. Cum arată

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume. Mai mult decât atât, doamna cu pricina a spus despre copil că este „nepotul său foarte special”, fiindcă au o legătură specială.

Un alt detaliu ce i-a surprins pe mulți a fost că Sabreena Henderson a mărturisit faptul că toată această experiență a fost o reală bucurie și că este oricând pregătită să mai devină mamă surogat, în cazul în care fratele său ajunge să își mai dorească un copil.

„Tristan e perfect, e sănătos și foarte iubit. Shane și Paul sunt niște părinți minunați, vorbesc tot timpul despre copil. Mulți încearcă să-mi explice că e și copilul meu, din moment ce s-au folosit ovarele mele, însă consider că este doar copilul lor. Nu a fost niciodată al meu”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Sabreena și cele patru surorile ale sale au spus că toate și-ar fi dorit să fie mamă surogat pentru copilul fratelui lor, însă una din femei a avut doar sarcini dificile, alta avea deja trei cezariene făcute, iar celelalte surori erau încă adolescente. Așa s-a decis ca Sabreena să fie cea care își aduce pe lume propriul nepot.

O mireasă supărată a dezvăluit ce gest neașteptat a putut să facă propria cumnată, chiar imediat după nuntă. Mulți s-au ... Femeia care e plătită de soț pentru că are grijă de casă. Ce salariu primește săptămânal pentru că face curat și gătește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x