Antena Căutare

O femeie a născut de 3 ori într-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

Un caz mai puțin întâlnit i-a făcut foarte curioși pe internauți după ce o mămică a dezvăluit faptul că a născut de trei ori într-un singur an, dar că micuții nu sunt tripleți. Iată cum a fost posibil cazul uimitor.

Colaj mama și copiii
O femeie a născut de 3 ori într-un an, dar copiii nu sunt tripleți | Instagram / TikTok

Sarita Holland care acum are vârsta de 41 de ani a povestit cum a fost posibil ca ea să nască de 3 ori într-un singur an fără să aibă tripleți. Povestea Saritei s-a viralizat rapid după ce mai mulți oameni au fost curioși de întâmplarea care la prima audiție pare aproape imposibilă.

Citește și: Bebelușul care s-a născut cu toți dinții. Cum arată micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

Iată cum a fost posibil ca o femeie să nască de 3 ori într-un an, iar bebelușii să nu fie tripleți.

O femeie a născut de 3 ori într-un an, dar copiii nu sunt tripleți

Inițial, mămica a născut-o pe Stevie, prima ei fetiță, iar la puțin timp a rămas din nou însărcinată cu gemeni identici care au venit pe lume mult mai devreme înainte de termen. Sarita a născut la distanță de 10 luni după prima ei fiică, gemenii fiind aduși pe lume prematur la vârsta de doar 30 de săptămâni și cinci zile.

Faptul că cei trei copiii au aceeași vârstă timp de două luni în fiecare an este cu adevărat inedit, iar mămica lor a spus amuzată că va fi o perioadă tare scumpă atunci când Stevie, Kip și Bowie vor împlini vârsta de 18 ani.

În prezent, cei trei copii au împlinit vârsta de 13 ani, iar mama lor se mândrește cu ei ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia

„Am aflat că sunt din nou însărcinată când fiica mea avea doar 10 săptămâni. Apoi să aflu că erau doi bebeluși acolo a fost o nebunie. Sună nebunesc și a fost. În fiecare an, toți cei trei copii ai mei au aceeași vârstă timp de două luni.” a povestit Sarita în mediul online.

„A fost absolut nebunesc și probabil vă puteți imagina șocul meu” a mai adăugat aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comentariile de la postare nu au încetat să apară, iar clipul a ajuns la numărul de 2 milioane de vizualizări și aproape 100 000 de aprecieri.

„Am avut 4 copii în mai puțin de 10 luni, gemeni și apoi încă o pereche de gemeni” a spus o internaută care a înțeles perfect cum s-a simțit Sarita cu propria experiență.

„Am avut o discuție cu prietena mea care a spus că nu poți rămâne însărcinată în timp ce alăptezi. Ar trebui să îi trimit postarea aceasta” a mai spus o tânără.

„Hei! Sunt în aceeași barcă. Fiul meu s-a născut primul. Când el a avut 9 săptămâni am rămas gravidă cu gemene. Le-am purtat pe termen întreg și s-au născut când el avea 11 luni.” a adăugat o mămică.

Citește și: În ce lună trebuie să naști pentru a fi compatibilă cu propriul copil. Femeile încep să țină cont de lunile în care vor să nască

A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fa... VIDEO Un brașovean și-a construit propria ”vilă” pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje. Cum arată construcția care are toat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x