Antena Căutare

O femeie a observat un mesaj bizar scris cu pixul pe mâna călătorului din fața ei. Ce a urmat după ce a postat totul pe internet

Un bărbat misterios a devenit vedetă pe internet după ce a călătorit în același tren cu o jurnalistă. Când a văzut ce scrie pe mâna lui, femeia a scos imediat telefonul și a filmat, iar ceea ce a descoperit face acum înconjurul internetului.

imagine cu mana unui barbat pe care apare un text indescifrabil scris cu pix albastru
Când a văzut ce scrie pe mâna lui, femeia a scos imediat telefonul și a fotografiat mesajul jenant | Capturi TikTok

Un bărbat a devenit vedetă pe internet fără să știe, după ce a nimerit în tren pe locul din fața unei jurnaliste cunoscute din Australia. Bărbatul misterios a fost spionat într-un tren din Sydney de gazda radio Emma Chow, care a dezbătut gestul „fără scrupule”, alături de coprezentatorul său, Mike E la emisiunea lor RnB Fridays.

Ulterior, realizatoarea emisiunii a distribuit clip-ul și pe contul ei de TikTok, unde părerile au fost împărțite. Pe de o parte, unii utillizatori au caracterizat momentul ca fiind „jenant”, în timp ce alții i-au luat apărarea bărbatului, spunând că cel mai probabil este ceva legat de muncă.

Ce scria în memeto-ul bizar notat cu pixul pe mâna bărbatului

Potrivit imaginilor postate în mediul online, pare că bărbatul și-a scris pe mână un mesaj care să-i amintească să trimită un mesaj de despărțite. Mai exact, memento-ul scris cu pixul spunea: „Trimite e-mail de despărțire”.

„A trebuit să filmez asta pentru că nu mi-a venit să cred că tipul ăsta șiaa scris acest lucru pe mână”, a spus femeia care a filmat totul, potrivit dailymail.co.uk.

„În primul rând, cât de jenant! În al doilea rând, fără să se gândească, această sărmană fată va intra pe Gmail și va vedea acest mesaj: „Nu vreau să mai fim împreună”, a adăugat realizatoarea emisiunii radio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bărbat renova casa când a găsit un bilet ascuns în perete. I-a luat urma celei care l-a scris, dar nu se aștepta la ce a urmat

Coprezentatorul ei i-a venit însă în ajutorul bărbatului și l-a apărat spunând că totuși un e-mail este mai lung decât un mesaj, astfel încât să poată explica motivele pentru care nu mai vrea să fie împreună cu femeia misterioasă.

„Spune-i în față sau măcar la telefon. Nu poți trimite un e-mail cuiva pentru a vă despărți”, a replicat femeia.

Videoclipul Emmei a strâns peste 75.600 de vizualizări în mediul online, mulți dându-și cu părerea despre situația neobișnuită.

„Mementoul standard de joi pentru fiecare student de sex masculin care a agățat cu un weekend în urmă”, a glumit un internaut.

Cu toate acestea, alții nu au sărit la fel de repede la concluzii și au subliniat că memento-ul ar putea însemna ceva complet diferit.

„Ar putea fi organizarea unei pauze de muncă”, l-a apărat cineva pe bărbatul misterios.

Citește și: O femeie a comandat mâncare și o sticlă de vin. Nu i-a venit să creadă când a privit nota de plată. Ce a putut să scrie chelnerul

Ghinionul în formă dublă. O femeie a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea și ambele animale au atacat-o |... Gestul emoționant făcut de o actriță după ce a avut doar un spectator în public. Mesajul ei viral a umplut sala la următ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x