Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

O femeie a rămas blocată în cadă timp de opt zile! Salvatorii au fost uimiți când au găsit-o! Ce au descoperit

O femeie de 70 de ani a rămas blocată în baie timp de opt zile. Când salvatorii au venit s-o ajute pe femeie, nu mică le-a fost surprinderea să descopere un detaliu la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

În ce stare se afla femeia, după opt zile?

Pensionara din Marea Britanie a vrut să facă o baie, dar bătrânețea și lipsa de putere au făcut-o să nu mai poată ieși din cadă. Zi după zi, femeia a stat mai bine de o săptămână în baie.

Norocul ei a fost faptul că cineva de la firma ce îi livra mâncare a sesizat faptul că respectiva doamnă nu a mai dat un semn de opt zile și a decis să verifice dacă totul este în regulă.

Un apel la poliție a fost suficient pentru ca agenții să intervină imediat la casa bătrânei. Au căutat în toate camerele și apoi au descoperit că femeia se afla în cadă, de opt zile!

După opt zile, femeia a fost salvată din cadă

Polițiștii au ajutat-o pe bătrână să iasă din cadă și au raportat faptul că este de-a dreptul surprinzător că pensionara nu prezintă probleme de sănătate și că starea ei este stabilă. Singurul lucru care pare să o fi deranjat pe bătrâna de 70 de ani a fost că a trebuit să îndure foamea pentru atâta timp!

Pensionara a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru recuperare, dar se află în afara oricărui pericol, în mod surprinzător. Povestea ei a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro