Antena Căutare

O femeie a rămas blocată în cadă timp de opt zile! Salvatorii au fost uimiți când au găsit-o! Ce au descoperit

O femeie de 70 de ani a rămas blocată în baie timp de opt zile. Când salvatorii au venit s-o ajute pe femeie, nu mică le-a fost surprinderea să descopere un detaliu la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

O femeie a rămas blocată în cadă timp de opt zile! Salvatorii au fost uimiți când au găsit-o! Ce au descoperit Galerie
În ce stare se afla femeia, după opt zile?

Pensionara din Marea Britanie a vrut să facă o baie, dar bătrânețea și lipsa de putere au făcut-o să nu mai poată ieși din cadă. Zi după zi, femeia a stat mai bine de o săptămână în baie.

Norocul ei a fost faptul că cineva de la firma ce îi livra mâncare a sesizat faptul că respectiva doamnă nu a mai dat un semn de opt zile și a decis să verifice dacă totul este în regulă.

Un apel la poliție a fost suficient pentru ca agenții să intervină imediat la casa bătrânei. Au căutat în toate camerele și apoi au descoperit că femeia se afla în cadă, de opt zile!

O femeie a rămas blocată în cadă timp de opt zile! Salvatorii au fost uimiți când au găsit-o! Ce au descoperit

În ce stare se afla femeia, după opt zile?

După opt zile, femeia a fost salvată din cadă

Polițiștii au ajutat-o pe bătrână să iasă din cadă și au raportat faptul că este de-a dreptul surprinzător că pensionara nu prezintă probleme de sănătate și că starea ei este stabilă. Singurul lucru care pare să o fi deranjat pe bătrâna de 70 de ani a fost că a trebuit să îndure foamea pentru atâta timp!

Pensionara a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru recuperare, dar se află în afara oricărui pericol, în mod surprinzător. Povestea ei a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea.

O mireasă a trăit șocul vieții, după o discuție cu fotograful angajat pentru nuntă: „Am fost nevoită să anulez tot, cu d... Ce este în neregulă cu puloverul lui? Un bărbat a fost jignit de angajații unui fast-food direct pe nota de plată: „Urât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x