Antena Căutare

O femeie a rămas blocată în pădure și a supraviețuit 5 zile cu acadele și o sticlă cu vin. Decizia care i-a salvat viața

O femeie din Australia a stat timp de 5 zile în pădure, după ce s-a blocat acolo cu mașina și nu a putut contacta pe nimeni, pentru că nu avea semnal la telefon.

O femeie care s-a rătăcit într-o pădure din Victoria, Australia, a fost salvată în siguranță după ce a supraviețuit cinci zile cu acadele și o sticlă de vin, au anunțat autoritățile care au găsit-o. Decizia care i-a salvat viața a fost aceea de a nu hoinări prin pădure și de a aștepta să fie găsită.

Femeia în vârstă de 48 de ani, pe nume Lilian, a greșit drumul încercând să ajungă cu mașina la barajul Dartmouth în timp ce se afla în vacanță, potrivit insider.com.

Citește și: Lună de miere de coșmar. Au mers într-o excursie organizată de snorkeling și au fost abandonați în ocean. Cum au supraviețuit

Cum a fost găsită femeia care a așteptat 5 zile în pădure

După ce a nimerit într-o fundătură, mașina ei a rămas blocată în noroi în timp ce încerca să întoarcă. În zonă nu era semnal de telefonie mobilă, așa că nu a putut cere ajutor.

După ce persoanele dragi nu au mai primit vești de la ea, acestea au alertat autoritățile, care au pornit o căutare extinsă în zonă timp de mai multe zile.

Imaginile postate pe Twitter de către poliția din Victoria arată momentul în care autoritățile aflate într-un elicopter i-au reperat mașina în terenul accidentat, în timp ce femeia făcea cu mâna către cameră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Lillian a fost găsită la o distanță de 60 de kilometri de cel mai apropiat oraș și, din cauza unor probleme de sănătate, nu a putut încerca să meargă pe jos pentru a cere ajutor, așa că a rămas cu mașina ei", a declarat sergentul Martin Torpey, de la postul de poliție din Wodonga, adăugând că aceasta a fost insiprată și nu le-a făcut autorităților mai grea căutarea, plecând prin pădure.

Citește și: Povestea incredibilă a unui bărbat care a supraviețuit 24 de zile pe mare doar cu ketchup. Cum a fost salvat

„Primul lucru care mi-a venit în minte a fost " vreau apă și o țigară", a declarat femeia, despre salvarea sa. „Slavă Domnului că polițista avea o țigară".

Deoarece plănuia o scurtă excursie de o zi, femeia luase cu ea doar câteva acadele, dar nu și apă. Din fericire, se întâmplase să aibă o sticlă cu vin pe care o cumpărase pentru a o oferi cadou mamei sale.

După cinci zile, pierdută în pădurea australiană, femeia a spus că și-a pierdut speranța și a scris o ultimă scrisoare familiei sale în care își exprima dragostea.

„Am crezut că voi muri acolo", a spus ea.

Femeia a fost transportată la spital, suferind de deshidratare, dar ulterior s-a întors la casa ei din Melbourne.

Câți bani câștigă femeia cu cea mai mare gură din lume. Încasează o sumă uriașă pentru fiecare video postat... Un bărbat a vrut să facă un grătar în curtea casei sale, dar vecinul vegan i-a lăsat un bilet cu un mesaj ce l-a lăsat m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x