Antena Căutare

Să te ferești de furia soției! O femeie a spart laptopul în capul soțului, chiar în avion! Motivul e halucinant (VIDEO)

sO femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

O femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

Tiffany McLemore de 30 de ani din California (Statele Unite) se afla într-un avion alături de soțul său, cu destinația Los Angeles.

La un moment dat, femeia s-a enervat extrem de tare și, într-un moment de furie dezlănțuită, a luat laptopul personal și l-a spart în capul bărbatului, totul în timp ce l-a înjurat.

Nu a mai durat mult și personalul companiei aeriene a intervenit imediat pentru a calma spiritele. Poliția a venit la poarta de îmbarcare pentru a aresta femeia acuzată de agresiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, soțul femeii nu a dorit să depună plângere împotriva partenerei sale. Care a fost totuși motivul atacului cu laptop? Soția s-a enervat cumplit fiindcă bărbatul s-a „uitat după alte femei”.

Un martor a filmat întregul incident din avion și imaginile au devenit virale în toată lumea!

O mamă de 64 de ani a pus internetul pe jar cu modul în care arată! Mulți au confundat-o cu fiica ei!... Fetița avea 12 ani când a dispărut din fața casei, după serbarea de Crăciun. 35 de ani mai târziu, misterul a fost eluci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x