Să te ferești de furia soției! O femeie a spart laptopul în capul soțului, chiar în avion! Motivul e halucinant (VIDEO)

sO femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

O femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

Tiffany McLemore de 30 de ani din California (Statele Unite) se afla într-un avion alături de soțul său, cu destinația Los Angeles.

La un moment dat, femeia s-a enervat extrem de tare și, într-un moment de furie dezlănțuită, a luat laptopul personal și l-a spart în capul bărbatului, totul în timp ce l-a înjurat.

Nu a mai durat mult și personalul companiei aeriene a intervenit imediat pentru a calma spiritele. Poliția a venit la poarta de îmbarcare pentru a aresta femeia acuzată de agresiune.

Totuși, soțul femeii nu a dorit să depună plângere împotriva partenerei sale. Care a fost totuși motivul atacului cu laptop? Soția s-a enervat cumplit fiindcă bărbatul s-a „uitat după alte femei”.

Un martor a filmat întregul incident din avion și imaginile au devenit virale în toată lumea!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri