Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Să te ferești de furia soției! O femeie a spart laptopul în capul soțului, chiar în avion! Motivul e halucinant (VIDEO)

sO femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

O femeie s-a enervat atât de tare în timp ce se afla în avion, încât și-a luat laptopul și l-a spart în capul soțului, aflat pe scaunul alăturat, spre marea surprindere a celorlalți călători. Ce anume a făcut-o pe aceasta să își piardă mințile?

Tiffany McLemore de 30 de ani din California (Statele Unite) se afla într-un avion alături de soțul său, cu destinația Los Angeles.

La un moment dat, femeia s-a enervat extrem de tare și, într-un moment de furie dezlănțuită, a luat laptopul personal și l-a spart în capul bărbatului, totul în timp ce l-a înjurat.

Nu a mai durat mult și personalul companiei aeriene a intervenit imediat pentru a calma spiritele. Poliția a venit la poarta de îmbarcare pentru a aresta femeia acuzată de agresiune.

Totuși, soțul femeii nu a dorit să depună plângere împotriva partenerei sale. Care a fost totuși motivul atacului cu laptop? Soția s-a enervat cumplit fiindcă bărbatul s-a „uitat după alte femei”.

Un martor a filmat întregul incident din avion și imaginile au devenit virale în toată lumea!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro