Antena Căutare

O femeie a spart o casă pentru a face curățenie în ea. Ce s-a întâmplat după ce a fost prinsă de polițiști

O femeie în vârstă de 53 de ani, cunoscută sub numele de "Zâna Curățeniei", a fost condamnată la un an de probațiune de către un judecător din Cleveland, Ohio, după ce a recunoscut că a încercat să pătrundă prin efracție într-o locuință.

O femeie a spart o casă pentru a face curățenie în ea. Ce s-a întâmplat după ce a fost prinsă de polițiști
O femeie a spart o casă pentru a face curățenie în ea. Ce s-a întâmplat după ce a fost prinsă de polițiști | Shutterstock

Susan Warren din Elyria a primit și o pedeapsă de 20 de ore de muncă în folosul comunității.

Femeia care a spart o casă pentru a face curățenie în ea. Ce a povestit

Evenimentul a avut loc în Westlake, când femeia a declarat autorităților că trecea pe lângă o casă și "voia ceva de făcut". Fără a sta prea mult pe gânduri, a pătruns în locuință și a început să facă curățenie: a spălat cănile de cafea, a scos gunoiul, a dat cu aspiratorul și a șters praful din interiorul casei.

Citește și: Cum arată femeia de 74 de ani care trăiește într-o casă în culoarea verde. Și-a vopsit părul în aceeași nuanță. Povestea ei

Surprinzător, femeia a lăsat o factură de 75 de dolari (47 de lire sterline) scrisă pe un șervețel, inclusiv cu numărul ei de telefon. Warren a explicat că deține o afacere de curățenie și că uneori intră în case, le curăță și lasă o factură, potrivit mirror.co.uk.

Proprietara casei, Sherry Bush, nu se afla acasă în momentul incidentului, iar fiica ei adolescentă dormea la etaj. După eveniment, Bush a declarat pentru WKYC: "Erau niște căni de cafea pe care soțul meu le lăsase afară. Ea le spălase pe toate. A scris o notă și a lăsat-o pe masă, zicând, '$75, am venit să fac curățenie,' și a lăsat numele și numărul ei de telefon."

Când fiica ei de 18 ani a menționat curățătura misterioasă, Bush a presupus că o firmă de curățenie a trimis pe cineva la adresa greșită. Cu toate acestea, a fost uluită când a sunat la numărul lăsat și i s-a spus că nu a fost nicio greșeală.

Citește și: Cum arată femeia cu două utere care a adus pe lume doi copii, în două zile diferite. Povestea ei de viață este incredibilă

"Mi-am dat seama că ne-au căzut fețele la pământ," a spus Bush. "Am întrebat, s-a întâmplat ceva, ai ajuns la adresa greșită? Ea a spus, 'nu, fac asta tot timpul.' Am întrebat, ce vrei să spui? Ea a spus, 'doar mă opresc și curăț casa ta”, a mai spus ea.

Bush a făcut glume: "Acum, după ce am văzut munca pe care a făcut-o, am fost uimiți, 75 de dolari? Poate 15 dolari, dar 75?", comentează proprietara locuinței.

O absolventă de Facultate s-a angajat într-o companie cu program de 8 ore, iar reacția ei a fost surprinzătoare. De ce a... O femeie și-a dat pantalonii jos într-un magazin și a „defilat” cu lenjeria intimă la vedere. Cineva a filmat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x