Antena Căutare

A divorțat și și-a găsit dragostea în rândul felinelor. Ea e tânăra care a trăit cu 130 de pisici într-o garsonieră: ”Își cheltuia toți banii pentru a le hrăni, dar nu era de ajuns!”

O femeie divorțată a ajuns în centrul unui scandal imens după ce vecinii ei s-au plâns de mirosul neplăcut ce venea din garsoniera ei. Autoritățile au descins imediat, iar acolo au descoperit nu mai puțin de 130 de pisici. 

O femeie a trăit cu 130 de pisici într-o garsonieră

Femeia, care era divorțată, trăiește în Moscova, Rusia, într-o garsonieră mică și a ajuns să aibă nu mai puțin de 130 de pisici după ce în urmă cu patru ani a salvat o felină.

În ultima perioadă, însă, mai mulți vecini s-au plâns de mirosul neplăcut ce venea din apartamentul ei și au alertat autoritățile.

Imaginile groazei - În piaţa chineză din Wuhan se vindeau câini, pisici, șerpi și alte specii ciudate în condiții insalubre

Acolo, însă, oamenii legii au descoperit nu mai puțin de 130 de pisici. Animalele au fost imediat ridicate, mai ales că multe dintre ele erau înfometate, iar acum asociațiile care se ocupă cu protejarea animalelor au început să le caute case.

De asemenea, în acest demers s-a implicat și Anastasia Soloviyeva, o activistă convinsă, care a declarat că a găsit 50 de persoane intesate de 50 de pisici, după ce le-a promovat pe social media.

Chiar dacă tânăra obișnuia să-și cheltuie aproape toți banii pe mâncare de pisici, acest lucru nu era îndeajuns pentru felinele înfometate.

Bărbatul din Timișoara care adopta pisici, după care le schingiuia şi le omora, a fost trimis în judecată

”Animalele erau într-o stare deplorabilă. Ele trăiau într-o garsonieră în care exista un hol, o bucătărie și un dormitor, însă spațiul era foarte mic pentru ele.”, a mărturisit Irina Medvedeva, voluntară.

Sfântul Valentin, adevăr sângeros! A sabotat un împărat, și-a sfidat temnicerul și i-a făcut iubitei un cadou uluitor... Banksy a confirmat că lucrarea apărută de Ziua Îndrăgostiţilor pe zidul unei case din Bristol este a sa...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x