Antena Căutare

O femeie a vrut să își pozeze inelul de logodnă, dar un detaliu i-a oripilat pe toți. Ce au observat sub unghiile viitoarei mirese

O viitoare mirease a fost extrem de fericită că s-a logodit și și-a pozat inelul primit, ca să îl arate tuturor. Mulți au fost bulversați când au observat un detaliu neașteptat la mâna acesteia.

femeie ce primeste un inel de logodna Galerie
Imaginile viitoarei mirese au devenit virale | sursa foto: Profimedia

Se spune că momentul logodnei este unul dintre cele mai frumoase din viața unei femei și numeroase reprezentate ale sexului frumos aleg să împărtășească această veste pe rețelele de socializare. Pentru o tânără, însă, această experiență s-a transformat într-o amintire pe care, în mod sigur, n-o va putea uita prea curând.

O femeie și-a pozat inelul de logodnă și a pus poza pe internet, dar toți s-au oripilat când au observat un detaliu neașteptat la unghiile viitoarei mirese

O tânără din Statele Unite ale Americii a fost extrem de încântată de faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, așa că n-a stat deloc pe gânduri, ci a pus mâna pe telefonul mobil și a pozat bijuteria.

Citește și: O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire ce a speriat-o din plin. Ce s-a întâmplat

Încântată, aceasta a publicat imaginea pe rețelele de socializare și a așteptat să se bucure de mesaje, laude și reacții. Totuși, nu avea să bănuiască faptul că, în loc de felicitări, avea să primească numeroase critici.

Citește și: Semnul de pe unghie ce te trimite urgent la doctor. Ce înseamnă dacă îl ai și la ce ar trebui să te aștepți

Nu puțini au fost cei care au fost oripilați de ceea ce au observat la unghiile viitoarei mirese. Mai exact, aceasta avea o formă avansată de ciupercă, lucru ce conferea unghiei un aspect neplăcut, arată cei de la mirror.co.uk.

„Ew, atât pentru inel cât și pentru ceea ce există sub unghie”, „Nici n-am mai observat inelul”, au scris câțiva dintre internauții care au taxat-o pe femeie.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Ce poți să cumperi de la magazinele ANAF din București sau alte orașe din țară. Ce poți lua cu 30 de lei... Un bărbat s-a cazat într-o cameră de hotel și a descoperit în șifonier o ușă secretă către o cameră ascunsă. Peste ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x