Antena Căutare

O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire ce a speriat-o din plin. Ce s-a întâmplat

O tânără a decis să își pună unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte. Și-a pozat degetele și a arătat dovezile pe internet.

imagine cu unghii false Galerie
Imaginile cu unghiile tinerei au devenit virale | sursa foto: Profimedia

Aceasta este inedit situație prin care a trecut o tânără, la scurt timp după ce și-a pus unghii false. Deși inițial a fost încântată de rezultat, în câteva zile degetele ei s-au transformat total și ceea ce a observat a speriat-o din plin.

O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire ce a speriat-o din plin. Ce au pățit degetele ei

Pentru foarte multe femei, să ai manichiura făcută este ceva extrem de important și o rutină peste care nu se poate trece. În ultimii ani, unghiile cu gel au căpătat tot mai multă popularitate în întreaga, mai ales pentru faptul că resistă mult mai mult decât unghiile vopsite cu ojă obișnuită.

Citește și: Semnul de pe unghie ce te trimite urgent la doctor. Ce înseamnă dacă îl ai și la ce ar trebui să te aștepți

Pentru Phoebe Sheppard, însă, pusul de unghii false s-a transformat într-o experiență pe care în mod sigur n-o va uita prea curând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a mers la un salon și a decis săn își pună unghii cu gel. La niște zile distanță, atunci când a vrut să schimbe modelul, nu mică a fost surpriza tinerei în vârstă de 19 ani atunci când a observat urmele verzi de pe unghiile de la degetele mâinii. S-a uitat mai atent și a realizat că urmele respective erau, de fapt, o ciupercă apărută sub unghie. Urmele de mucegai au speriat-o din plin, iar tânăra a mers de urgență la farmacia, pentru a cere sfaturi și medicamente pentru situația în care se afla.

Citește și: Și-a făcut unghiile și curând au început durerile. Ce a putut să găsească după ce și-a dat manichiura jos

Soluțiile încercate nu au dat roade, așa că tânăra a fost nevoită să aștepte să îi crească unghiile, pentru a scăpa de zonele verzui. Timp de două luni, Phoebe s-a simțit stânjenită de unghiile sale și a încercat să le țină cât mai ascunse, au informat cei de la mirror.co.uk.

Se pare că acest lucru se poate întâmpla atunci când acrilicul nu este complet sigilat de patul unghiei și intră în spațiul astfel format umezeala. În timp, acest lucru poate favoriza apariția mucegaiului și a diferitelor forme de ciuperci.

În prezent, după ce a trecut printr-o asemenea experiență, tânăra adecis să își facă publică povestea și să tragă astfel un semnal de alarmă cu privire la unele riscuri ce pot apărea atunci când folosești unghii cu fel. Imaginile cu unghiile tinerei au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

Tânăra Agnes povestește „ororile spirituale” făcute de Bivolaru. Ce se întâmpla în sesiunile de yoga ale românului fugar... A publicat o fotografie cu mâncarea de la restaurant, dar s-a ales cu o notă de plată de 60.000 de dolari. Ce greșeală a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x