Antena Căutare

O femeie acuza un nas înfundat și credea că este vorba despre o răceală sezonieră. Când a descoperit ce avea, a fost prea târziu

Mamă și soție, Katie Froggatt, a crezut că suferă de o răceală sezonieră până când a aflat că este vorba despre o boală gravă. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

o femeie, îmbrăcată cu un hanorac galben, în timp ce stă întinsă pe canapea, învelită cu o pătură gri și își suflă nasul cu un șervețel nazal Galerie
O femeie acuza un nas înfundat și credea că este vorba despre o răceală sezonieră. Când a descoperit ce avea, a fost prea târziu | Profimedia

Soțul lui Katie Froggatt a povestit că partenera lui se plângea, de ceva vreme, de o respirație greoaie, provocată de nasul înfundat. Însă, pe măsură ce treceau săptămânile, femeia acuza, tot mai des, că nu poate să respire aproape deloc, potrivit Manchester Evening News, citat de mirror.co.uk.

Într-un final, familia a descoperit că femeia suferă de cancer într-o formă terminală, iar, acum, ei speră ca ea să mai prindă măcar încă doi-trei ani în viață:

„A fost în august 2021, ne-am confruntat cu o mică răceală în familie, dar, după aceea, Katie a continuat să respire greu pe nas. A devenit din ce în ce mai rău.", a declarat Steven, soțul ei, pentru Manchester Evening News./„A fost diagnosticată greșit. Medicii au crezut că este vorba despre o sinuzită și i s-au prescris medicamente pentru asta. Nimic nu s-a îmbunătățit. Problema lui Katie s-a înrăutățit până la punctul în care nu mai putea respira deloc."

Citește și: O femeie a adus pe lume primul ei copil, dar la scurt timp nu a mai putut să meargă sau să vadă. Cum a salvat-o bebelușul

Femeia care acuza un nas înfundat a descoperit că avea, de fapt, o tumoare agresivă

Soțul lui Katie a mai povestit cum, la un moment dat, în nasul partenerei sale începuse să crească un fel de neg, care se agravase în așa fel încât era pe punctul de „a-i ieși din nas”:

„Această tumoare a continuat să crească până când i-a ieșit pe nas, ajungându-i până peste buza superioară.", a continuat Steven, citat de sursele menționate mai sus.

Odată cu descoperirea devastatoare, Katie a ajuns pe patul de operație, iar medicii au reușit să îi îndepărteze o mare parte din nas. Cu toate acestea, cadrele medicale au anunțat-o pe femeie că nu mai avea mult de trăit, ea având, pe atunci, doar 39 de ani.

La începutul anului 2022, Katie a fost supusă la două operații. După cele două intervenții brutale, femeia a început un proces costisitor de reconstrucție a nasului, fiindu-i luată pielea de pe încheieturi, dar și o bucată din coastă pentru a-i crea o nouă structură, potrivit sursei citate.

Citește și: Această femeie avea o linie pe unghie și nu i-a dat atenție timp de 10 ani. Nu i-a venit să creadă ce boală gravă o provoca

Situația a mers din rău în mai rău pentru Katie Froggatt

Treptat, după operațiile care îi afectaseră, deja, nervii feței, Katie a început să își revină. Însă, în toamna anului 2022, s-a constatat că tumoarea revenise. Deși a fost îndepărtată din nou, aceasta creștea la loc.

În decembrie 2022, Katie a a ajuns la timp pe masa de operații, medicii spunându-i că dacă ar mai fi amânat câteva zile, tumoarea i-ar fi ajuns până la ochi. Dacă prima dată, operația a fost mai ușoară, acum, medicii au trecut la îndepărtarea definitivă a nasului:

„A fost foarte înfiorător, i-au scos tot nasul.", a continuat Steven./„Katie a avut nevoie de o grefă de piele, tot ochiul ei este încă afectat.".

Situația a mers din rău în mai rău pentru Katie. Între timp, ea a aflat că boala se extinsese până la plămâni, depistând și aici un stadiu final de cancer. Deși un astfel de cancer oferă o speranță de viață de maxim un an sau doi, cei doi soți nu au vrut să audă o dată fixă și au continuat să caute tratamente în încercarea disperată de a-i oferi lui Katie o viață mai lungă:

„Fetița noastră crede că mama doar își repară nasul, a fost o fetiță foarte cuminte în toată această perioadă.", a spus Steven, soțul lui Katie, citat de sursele menționate mai sus.

Un bărbat a câștigat marele premiu la loterie, dar a ales să nu-i spună soției. Ce a urmat după. Gestul l-a costat scump... Iluzie optică virală! Găsești câinele din pădure în 9 secunde? Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x