Antena Căutare

O femeie are șapte păpuși pe care le alăptează și le tratează ca și când sunt copiii ei. Ce a dezvăluit tatăl tinerei

O femeie a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că are copii de jucărie și că obișnuiește să își alăpteze păpușile.

Galerie
Mulți s-au mirat când au aflat de femeia care își alăptează păpușile | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, acesta nu este scenariul unui film, ci povestea cât se poate de reală a unei femei care a ales să „crească” șapte păpuși. Femeia nu doar că are grijă de ele și le schimbă hainele, ci și le alăptează. Mulți au fost mirați când au aflat ce a avut de declarat

O femeie are șapte păpuși pe care le alăptează și le tratează ca și când sunt copiii ei. Ce a dezvăluit tatăl tinerei

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei care se numește Kelly Cunningham, în vârstă de 29 de ani, din Ronkonkoma, New York (Statele Unite ale Americii).

Femeia susține faptul că și-a dorit mereu să fie mamă, dar fiindcă nu are încă un copil adevărat, tânăra, a ales să își manifeste sentimentul matern prin îngrijirea unor păpuși pe care le consideră ca pe copiii săi. Totul a început când tânăra avea 27 de ani și a simțit o mare nevoie de-a avea grijă de cineva. Și-a cumpărat o păpușă și așa a început totul.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Rachel Evans a cheltuit o avere pentru a deveni Barbie umană și nu se oprește aici. Ce a determinat-o să facă acest pas

„Nu m-am putut abține să nu mă atașez de Jennifer ca și când ar fi fost un copil real”, a spus tânăra, potrivit celor de la nypost.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu pot să explic modul în care s-a întâmplat, dar pur și simplu am simțit brusc faptul că m-am atașat de ea. Mi-am petrecut prima săptămână doar cumpărându-i haine de schimb, apoi am decis să îi iau un pat al ei, ca să poată să stea lângă mine, în dormitorul meu”, a mai povestit femeia.

Citește și: Femeia care a vrut să arate ca Barbie, dar mulți o aseamănă cu un zombi. Cum arată după 43 de intervenții estetice

„Tata mi-a explicat faptul că e normal să am această dorință de-a deveni părinte, mai ales acum, când mă apropii de vârsta de 30 de ani, așa că nu am stat prea mult să mă întreb de ce îmi plac păpușile atât de mult de parcă ar fi copii adevărați”, a mărturisit Kelly Cunningham.

Timpul a trecut și femeia a mai cumpărat alte și alte păpuși, pe care le-a tratat ca și copiii ei. Tânăra obișnuiește să spele, păpușile, să le facă baie, să le curețe, să le schimbe hainele, să le aranjeze părul și, cel mai neașteptat aspect, să le alăpteze. Pentru una dintre păpuși, care e mai mare, folosește lapte praf.

Tocmai acest aspect i-a făcut pe mulți să se mire și să o critice, însă tânăra nu se lasă afectată de atitudinea celor din jur, ci își vede mai departe de pasiunea ei pentru respectivele păpuși.

Le-a făcut în joacă un test ADN, dar a descoperit un adevăr terifiant despre copiii ei. Ce au arătat rezultatele... Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x