Antena Căutare

Cancer, septicemie, gripă spaniolă, tragedii imense și COVID-19. A învins TOT! 101 anișori! „Nu este om! A primit lovituri de la viață din prima clipă! Mama ei a murit când a născut-o!” – FOTO

Are 101 anișori, merge pe 102, și a bătut noul coronavirus. Angelina, o super-străbunică din SUA, a rămas neimpresionată de COVID-19, după o viață în care a învins cancerul, septicemia, gripa spaniolă, traiul în condițiile date de Marea Criză Financiară, dar și durerea provocată de tragedii imense.

Cancer, septicemie, gripă spaniolă, tragedii imense și COVID-19. A învins TOT! 101 anișori! „Nu este om! A primit lovituri de la viață din prima clipă! Mama ei a murit când a născut-o!” – FOTO Galerie
Cancer, septicemie, gripă spaniolă, tragedii imense și COVID-19. A învins TOT! 101 anișori! „Nu este om! A primit lovituri de la viață din prima clipă! Mama ei a murit când a născut-o!” – FOTO

Angelina Friedman, pe numele ei complet, s-a născut în 1918, pe un vapor cu imigranți ce venea din Italia, țară ce eera atunci era afectată de pandemia de gripă spaniolă.

Mama ei a murit la naștere, așa că cele două surori mai mari au fost nevoite să o ajute să supraviețuiască până când s-au întâlnit cu tatăl și restul familiei, în Brooklyn. Angelina era cea mai mică dintre 11 frați.

Viața i-a dat lovitură după lovitură, dar nimic n-a doborât-o

A crescut în New York în timpul Marii Crize Financiare, una dintre cele mai dramatice perioade ale secolului trecut. S-a căsătorit cu un american și și-a întemeiat propria familie.

De-a lungul vieții, a trecut cu bine pierderi de sarcini, sângerări interne, septicemie și chiar de cancer, boala ce i-a curmat viața soțului ei.

„Mama și tata s-au luptat cu cancerul în același timp. Ea a supraviețuit. El nu. Mama mea este o supraviețuitoare. Nu este om, are ADN de super-om”, a spus Joanne Merola, fiica Angelinei.

Cancer, septicemie, gripă spaniolă, tragedii imense și COVID-19. A învins TOT! 101 anișori! „Nu este om! A primit lovituri de la viață din prima clipă! Mama ei a murit când a născut-o!” – FOTO

Angelina Friedman

COVID-19 nu a avut nicio șansă în fața ei!

În prezent, Angelina locuiește într-un cămin pentru bătrâni de lângă New York, epicentrul epidemiei de coronavirus din Statele Unite ale Americii.

Pe 21 martie, ea a ajuns la spital pentru o procedură medicală minoră, dar doctorii au testat-o și pentru COVID-19. Rezultatul a fost pozitiv.

Ce le face copiilor noul sindrom apărut, ce ar avea legătură cu COVID-19! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! FOTO

Super-străbunica de 101 ani a stat internată o săptămână, apoi a stat în izolare câteva săptămâni în camera ei de la cămin. A avut febră, dar nu și probleme respiratorii. În final, pe 20 aprilie, testul de coronavirus a fost negativ.

Străbunica se simte bine acum, pentru cei 101 ani ai ei. După ce COVID-19 a lăsat-o în pace, a căutat să reînceapă o activitate pe placul ei – să croșeteze, cu lână.

„Mi-au spus îngrijitorii ei că se simte minunat, că se plimbă și că a cerut lână ca să croșeteze. Nu putem vorbi la telefon, pentru că nu prea mai aude. Dacă aș putea să îi vorbesc, i-aș spune: «Bravo, mamă! Ține-o tot așa! O să trăiești mai mult decât noi toți!»”, a adăugat fiica ei.

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

Ghinion uriaș pentru un jurnalist! A fost prins cu amanta în timp ce era LIVE, pe Youtube. Iubita lui, distrusă: ”A fost... BOR, iritată de campania „Medicii-sfinți”. Ce spun liderii Bisericii Ortodoxe despre afișele ce au împânzit orașele: „O ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x