Antena Căutare

O femeie de 102 ani merge zi de zi la muncă și spune că nu are vreun gând de pensionare. Femeia muncește încă din 1940. Ce face

O bunică în vârstă de 102 ani i-a uimit pe mulți prin faptul că merge zi de zi la muncă. Doamna susține că nu are vreun gând de pensionare, deși muncește din anul 1940.

Galerie
Bunica i-a uimit pe toți atunci când a dezvăluit că nu intenționează să iasă la pensie, deși muncește încă din anul 1940 | sursa foto: Profimedia

O femeie aflată la venerabila vârstă de 102 ani muncește în fiecare zi și are o viață cât se poate de plină. Bunica i-a uimit pe toți atunci când a dezvăluit că nu intenționează să iasă la pensie, deși muncește încă din anul 1940. Mulți s-au mirat când au aflat cu ce se ocupă femeia, de fapt, dar și de ce nu vrea să se oprească.

O femeie de 102 ani merge zi de zi la muncă și spune că nu are vreun gând de pensionare. Femeia muncește încă din 1940. Cu ce se ocupă

Aceasta incredibila poveste de viață a unei doamne pe nume Deborah Szekely care a deschis împreună cu soțul ei, în iunie 1940, Rancho la Puerta din Baja California (Mexic). Este vorba despre un centru de sănătate și spa și de atunci muncește aici fără oprire. Fiindcă este proiectul ei de suflet și o afacere profitabilă, Deborah Szekely a investit toate resursele ei în Rancho la Puerta.

Citește și: Ce a pățit o bunică de etnie, îmbrăcată tradițional, în gară. Povestea bătrânei a ajuns virală și i-a scandalizat pe mulți

Articolul continuă după reclamă

Se pare că doamnei îi place atât de mult să lucreze aici încât deși muncește încă din 1940, adică de 84 de ani, nu are vreun gând de pensionare. În cadrul unui interviu, femeia a dezvăluit care este secretul longevității sale:

„Contează să fii activ, nu contează dacă faci anumite exerciții. Important este să îți forțezi limitele, să simți că îți crește pulsul și că transpire. Dacă ai amețit și ai obosit, înseamnă că ai făcut o treabă bună”, a spus doamna pentru Barrons, potrivit nypost.com.

Citește și: Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți

În plus, despre doamnă s-a mai aflat faptul că este vegetariană și consumă doar pește și fructe și legume cât mai proaspete. Multe dintre alimentele pe care le consumă sunt crescute chiar de ea, dar nu refuză să se mai răsfețe cu cafea cu înghețată. La toate acestea se adaugă faptul că doamna încearcă să rămână mereu cât mai optimist cu putință și să vadă doar partea plină a paharului.

„Lumea are o tonă de probleme, dar nu poți să faci nimic în acest sens. Când îți faci griji, doar amplifici totul. Dacă alegi să nu te lași afectat, atunci vei ține problema la distanță”, a mai completat bunica în vârstă de 102 ani.

În viziunea ei, dacă vrei să cunoști longevitatea este important să nu te agăți mereu de trecut și să trăiești mereu în pace și armonie cu tine și cu cei din jurul tău și din comunitatea din care faci parte.

Azi, Rancho la Puerta este unul dintre cele mai apreciate, cunoscute și căutate locații de spa și sănătate.

Sute de oameni au ajuns la spital după ce au mâncat castraveți de la un producător. Legumele nu erau stropite cu substan... Primul om care a făcut transplant de față a dezvăluit că și-a găsit jumătatea! Cum arată femeia cu care s-a căsătorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x