Antena Căutare

O femeie din Marea Britanie este alergica la electricitate

O femeie din Marea Britanie nu poate folosi un cuptor cu microunde, nu poate privi la televizor sau sa foloseasca un computer, iar singurul aparat electric al casei, masina de spalat sta in afara casei sale, intr-o structura de beton, scrie The Telegraph.



Ea nu poate suporta sa se afle in zona unui camp electromagnetic, de orice fel, fie ca este al unui televizor, al unui radio, telefon mobil sau retea wireless de Internet. Conditia sa o izoleaza complet de lumea moderna.

Totul a inceput in urma cu trei ani, cand a ajuns la spital cu dureri de stomac si stari de greata. A fost operata atunci pentru a i se extirpa o tumoare de la nivelul intestinelor, dar, in urma chimoterapiei post operatie, a prezentat dureri de cap, greata, dureri ale pieptului si furnicaturi la nivelul mainilor si picioarelor oricand s-a aflat langa un dispozitiv electric, sau obiect care emite un semnal.

Citeste si Antena3

Foto: local.citizenseye.com

VIDEO! La Timisoara masinile se ridica manual!... VIDEO! Vezi cea mai frumoasa cerere in casatorie din toate timpurile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x