Antena Căutare

O femeie i-a interzis soacrei să-și vadă nepoțica și soțul a luat atitudine. Nu i-a venit să creadă ce a pățit tot el

O femeie a fost atât de nervoasă pe soțul ei, după ce acesta a intervenit în cearta dintre ea și soacră, încât l-a dat afară din casă. Bărbatul a dorit să-și facă mama fericită și să o lase să petreacă timp cu nepotul ei, după ce soția i-a interzis bunicii să stea în preajma celui mic.

o femeie, un barbat si o femeie mai in varsta
O femeie a fost atât de nervoasă pe soțul ei, după ce acesta a intervenit în cearta dintre ea și soacră, încât l-a dat afară din casă. Bărbatul a dorit să-și facă mama fericită și să o lase să petreacă timp cu nepotul ei, după ce soția i-a interzis bunicii să stea în preajma celui mic | Shutterstock.com

Nu este un secret pentru nimeni că relațiile cu socrii pot fi uneori tensionate. Însă în cazul cuplului de față, aceastea sunt pe punctul de le distruge căsnicia. Chiar bărbatul recunoște că mama lui se comportă îngrozitor față de soția sa, care a născut recent.

Astfel că, după ce soacra a fost foarte nepoliticoasă cu partenera lui, aceasta i-a interzis, în cele din urmă, să mai vină la ei acasă și, implicit, să-și cunoască nepoțica.

Însă bărbatul nu s-a îndurat să nu îi facă cunoștință mamei lui cu fetița, așa că a profitat că partenera sa era plecată la medic și a ajutat-o să cunoască copilul.

Citește și: Femeia cu trup de zeiță care are un job ce îi face pe bărbați să o respingă. “Ei spun că nu mai sunt atrăgătoare”. Ce meserie are

Ce a enervat-o pe soția bărbatului și ce a pățit după ce a intervenit în cearta cu soacra

”Mama mea este un coșmar și nu respectă întotdeauna limitele impuse de ceilalți. Nu i-a plăcut niciodată de soția mea, nu din cauza vreunui motiv serios, ci doar pentru că m-am căsătorit și nu suportă să mă vadă cum mă îndepărtez de ea.

Soția mea a născut în urmă cu trei săptămâni o fetiță sănătoasă. Mama a insistat că vrea să fie în sala de nașteri, dar soția mea ne-a vrut doar pe mine și pe mama ei acolo.

Pe hol a stat mama care a țipat că și ea merită să asiste la nașterea nepoatei ei. Ori de câte ori mama mea ne-a vizitat, întotdeauna a judecat-o pe soția mea pentru că este o gospodină oribilă și pretindea că va fi și o mamă rea.

Citește și: Experții social media confirmă dacă poți sau nu să vezi cine s-a uitat pe profilul tău de Instagram

De la acele remarci, soția mea și-a pierdut cumpătul și nu vrea ca mama să ne viziteze din nou și înțeleg de ce, nimeni nu și-ar dori să fie umilit în propria casă.”, a scris bărbatul pe Reddit.

Când soacra a venit să-și cunoască nepoțica, nu s-a putut abține și a înțepat-o pe nora sa. Ea i-a spus că, cel mai probabil, scutecul bebelușului este plin. În acel moment, soția și-a pierdut cumpătul și i-a interzis soacrei să îi mai viziteze.

Cum a reacționat soția când a găsit-o pe soacră în casa ei

„Soția mea a avut o programare la doctor ieri și eu rămâneam acasă cu copilul. Am văzut asta ca pe o șansă de a o invita pe mama să vadă copilul, atâta timp cât ea ține secretul. Ea a venit și i-am spus că avem două ore până când soția mea se întoarce.

Atunci, mama mea nu a plecat, indiferent cât de mult am încercat să o conving. Soția mea a venit acasă și a văzut-o pe mama cu copilulul în brațe și a avut o cădere nervoasă.

A început să țipe la mine și la ea și i-a spus să iasă din casă. Am țipat să tacă și să se calmeze pentru că este, de asemenea, casa mea, copilul meu și dacă vreau ca mama să-l cunoască pe copilul meu în casa mea, ea nu are dreptul să-mi interzică și să-mi dea mama afară.

Asta a făcut-o să mă dea afară și pe mine și acum stau la părinții mei până când ea se liniștește.", a mai notat bărbatul pe platforma menționată anterior.

Citește și: Cum arată azi Perversu' de pe Târgu Ocna! Sorin Ion face senzație pe TikTok și e complet schimbat

Internauții au ținut cu soția și l-au mustrat pe bărbat: „Tocmai ai descris toate modurile oribile în care mama ta o tratează pe soția ta și totuși i-ai întors spatele partenerei pentru a o susține pe mama ta. Copilul are câteva zile, dar nu puteai aștepta încă o săptămână sau așa ceva.”.

Un alt internaut a scris: "Mami și-a dorit asta acum, iar băiatul mamei s-a conformat. Soția ta a avut dreptate să te dea afară. Te porți ca și cum ai fi căsătorit cu mama ta și nu cu ea."

Experții social media confirmă dacă poți sau nu să vezi cine s-a uitat pe profilul tău de Instagram... Femeia cu trup de zeiță care are un job ce îi face pe bărbați să o respingă. “Ei spun că nu mai sunt atrăgătoare”. Ce me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x