Antena Căutare

O femeie însărcinată în 37 săptămâni arată de parcă urmează să nască 8 bebeluși. Care e explicația

Renae W., care e deja mama a 4 copii, este acum din nou însărcinată în 37 de săptămâni și are o sarcină destul de dificilă. Ce a povestit femeia.

colaj feme insarcinata
Renae W., care e deja mama a 4 copii, este acum din nou însărcinată în 37 de săptămâni și are o sarcină destul de dificilă. Ce a povestit femeia. | TikTok

Renae a postat mai multe poze și video-uri pe rețelele sociale despre cum merge sarcina ei. Ceea ce i-a uimit pe internauți a fost că burta ei de gravidă este uriașă, deși ea urmează să nască un singur copil.

Video-ul i-a surprins pe utilizatorii TikTok și a strâns peste 5 milioane de vizualizări. Renae este însărcinată în 37 de săptămâni și e ferm convinsă că va naște un singur copil, deși are o burtă uriașă, potrivit The Sun.

Renae arată de parcă urmează să nască 8 copii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, e unul singur. Sunt sigură”, a scris viitoarea mămică la descrierea unui video pe care l-a postat pe TikTok.

Citește și: Ciudățenia de la început de 2022. O pereche de gemeni născuți în ani diferiți. Ce s-a întâmplat cu micuții

Chiar dacă I s-a deformat foarte mult burta și pielea I s-a întins pielea de pe burtă, femeia a spus că știe că o să îi fie foarte dor de perioada în care e însărcinată. În ciuda comentariilor internauților și a părerilor medicilor, Renae știe că nu are nicio boală care ar putea explica burta foarte mare.

Citeşte şi: Descoperirea făcută de poliție în camionul șoferului care a provocat accidentul cu 7 morți din Iași. Ar putea dezvălui cauza tragediei

Medicii au spus că fie are prea mult lichid în placenta, fie suferă de diabet legat de sarcină.

“Am făcut o ecografie acum puțin timp și lichidul din uter e normal și ar trebui să mai am o săptămână până când trebuie să nasc”, a mai povestit femeia.

Mulți specialiști, când au văzut ce burtă mare are, au spus că nu e normal să arate așa și că sigur suferă de vreo afecțiune.

Ce au spus internauții când au văzut-o

Mama care a devenit acum faimoasă pe TikTok a mai spus că poate fi din cauza înălțimii sale. Pentru că e scundă, ar putea părea că are burta mult mai mare. Ea a mărturisit că a acumulat doar 15 kilograme în timpul sarcinii.

Citește și: Nadya Suleman e femeia care a născut octupleți. Cum arată acum și cât au crescut copiii ei. Aceștia au împlinit de curând 13 ani

De asemenea, Renae a mărturisit că ultimul băiețel pe care l-a născut a cântărit 4, 25 kilograme. Cel mai probabil, bebelușul pe care urmează să îl nască este foarte mare.

“Jur că arată de parcă ai 8 copii în burtă”, i-a scris un internaut femeii.

“Bebelușul cred că își construiește o casă acolo”, a scris altcineva.

“Va ieși din burtică având deja 30 de ani”, a mai spus un alt internaut.

Fiecare sarcină e diferită pentru fiecare femeie și tocmai de aceea burtica lui Renae e mai mare decât și-ar fi imaginat cineva.

Whitney Paige Venable susține că-i intimidează pe ceilalți cu bustul său natural. Cum arată decolteul de care e mândră... O femeie și-a cumpărat un sandviș și s-a apucat de mâncat. În câteva minute a făcut o descoperire ce a uluit-o. Peste ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x