Antena Căutare

O femeie primește flori de la soțul său, deși acesta a murit de 8 ani! Motivul e înduioșător

Se spune că dragostea adevărată druează o viață și că nici măcar moartea nu poate sta în cazul sufletelor pereche. O femeie continua să primească flori de la soțul decedat, desi au trecut deja opt ani!

O femeie primește flori de la soțul său, deși acesta a murit de 8 ani! Motivul e înduioșător Galerie
O femeie primește flori de la soțul său, deși acesta a murit

Rich Cox a murit în anul 2012, după ce a suferit pentru o lungă perioadă de timp de cancer la gât. Au trecut mai bine de opt ani de când femeia și-a pierdut partenerul de viață, dar nu a existat vreo Zi a Îndrăgostiților în care aceasta să nu fi primit un imens și superb buchet de trandafiri de la Rich, chiar dacă acesta a murit.

„Draga mea, chiar dacă nu mă vezi, eu sunt mereu cu tine. Te iubesc. Rich”, acesta este doar unul dintre multele bilete de dragoste pe care le-a primit femeia de 61 de ani, din Kentucky (Statele Unite ale Americii).

Potrivit copiilor, care știu de acest plan secret al tatălui gândit încă de pe vremea când trăia, buchetele de flori vor continua să apară, să-I reamintească femeii că este iubită.

O femeie primește flori de la soțul său, deși acesta a murit de 8 ani! Motivul e înduioșător

O femeie primește flori de la soțul său, deși acesta a murit

Tracey alături de soțul său, pe vremea când acesta trăia

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind un val puternic de emoție și reacții admirative.

IUBIREA, DINCOLO DE VIAȚĂ SAU MOARTE

Și aceasta nu este singura poveste de acest fel, în care oamenii au încercat să facă despărțirea de cineva drag mult mai ușoară!

O tânără îndurerată că și-a pierdut fratele a decis într-o zi să îi trimită un SMS pe numărul acestuia, prin care să-i spună cât de dor îi este de el, să simtă măcar pentru câteva secunde faptul că el mai trăiește și este la capătul celălalt al firului.

O femeie primește flori de la soțul său, deși acesta a murit de 8 ani! Motivul e înduioșător

Ruth Murray, alături de fratele pe care l-a pierdut

Ruth Murray, alături de fratele pe care l-a pierdut

Doar că nu mică a fost surpriza femeii din Wisconsin atunci când mesajul său a primit un răspuns, deși fratele era mort de mai bine de șase luni!

Cea care a răspuns a fost Amber Leinweber, o tânăra care pare să fi fost trimisă parcă din Cer de către fratele trecut în neființă. Cuvintele tinerei Amber au fost atât de emoționante încât cele două au format pe loc o legătură puternică și o prietenie specială.

A trăit opt ani, dar avea 80! Slăbită, paralizată și aproape oarbă, Ana este cea mai tânără persoană care a murit „de bă... Rugăciunea pentru locul de muncă! Apar banii la serviciu și scapi complet de probleme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x