Antena Căutare

O femeie se gândește să se despartă de iubitul său, după o relație de 10 ani. De ce a cerut ajutor pe internet în această situație

Femeia a găsit ceva suprinzător chiar sub pat. Descoperirea a făcut-o să pună la îndoială relația cu partenerul său.

colaj femeie și bărbat certându-se pe canapea și un sutien pe podea lângă niște pantof roșii Galerie
Tânăra a cerut ajutor într-o situație delicată | ProfiMedia

Relațiile nu sunt deloc ușoare. Ambii parteneri trebuie să depună mult efort pentru a construi o legătură puternică de-a lungul timpului. Asta nu înseamnă că după niște ani lucrurile devin mai ușoare, ba din contră.

Se pot întâmpla tot felul de lucruri care să ducă la destrămarea unei relații, iar cel mai comun motiv este infidelitatea. Fie că e vorba de un mesaj, fie o schimbare în comportament, acestea sunt semnele că partenerul ar putea avea o aventură.

O femeie însă a trecut printr-o situație aparte și a cerut ajutorul internauților pentru a găsi cea mai bună metodă de verificare înainte de a lua o decizie definitivă.

Citește și: Și-a comandat o pizza cu salam și iubita lui a știut imediat că o înșală. Ce l-a dat de gol pe iubitul infidel

Articolul continuă după reclamă

O femeie se gândește să se despartă de iubitul său, după o relație de zece ani. De ce a cerut ajutorul internauților în această situație

După zece ani de relație, o femeie în vârstă de 30 de ani dorește să pună capăt relației cu partenerul. Aceasta a povestit tot pe o platformă de socializare.

Femeia nu s-a gândit nicio clipă că partenerul i-ar putea fi infidel. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, după ce în timp ce făcea curățenie aceasta a găsit chiar sub patul lor un sutien care nu-i aparținea.

Nu a vrut să tragă o concluzie pripită, astfel că a făcut cercetări amănunțite înainte de a lua decizia finală.

Potrivit unei surse, inițial s-a gândit că ar putea fi un sutien mai vechi care să-i aparțină și pe care să nu-l mai recunoască, mai ales că i se potrivea ca mărime.

Citește și: Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă

Cu toate acestea, nu părea deloc stilul ei și nu-și amintea să-l fi cumpărat. Astfel că, erau slab șanse să îi aparțină.

De asemenea, a specificat faptul că unul dintre prietenii iubitului său a fost recent pe la ei, pentru a avea grijă de casă cât timp erau plecați. Astfel că, exsta posibilitatea ca iubita acestuia să-și fi uitat sutienul.

„Partenerul meu este plecat până mâine. Cum îl confrunt și îmi dau seama ce se întâmplă?” a întrebat ea pe rețelele de socializare.

Oamenii au sfătuit-o să ia legătură cu persoana care a avut grijă de casă în perioada în care ei au fost plecați. Iar unii chiar i-au spus să verifice cât de mult praf este pe sutien, astfel încât să-și dea seama cât a stat sub pat.

Citește și: Cum au apărut Vali Vijelie și soția în mediul online, după episodul de infidelitate al artistul. Postarea a stârnit reacții dure

„Cât praf e pe el? Lucrurile se prăfuiesc dacă stau sub pat prea mult timp. Asta îți va spune de cât timp e acolo. Dacă nu are praf, e recent”, i-a scris unul dintre utilizatori.

Un altul i-a recomandat să discute cu partenerul său înainte de a lua orice decizie: „Nu îl confrunți pentru că l-ar pune în defensivă. Deja ai spus că nu știi ce s-a întâmplat exact. Îl întrebi calm și direct dacă știe ceva. Dacă nu ai mai multe dovezi, trebuie să te bazezi pe ce spune el pentru a lua o decizie.”

Citește și: După un pariu cu prietenii și-a pierdut încrederea în femei. Ce a făcut iubita sa: „Un pariu mi-a dat lumea peste cap”

„Dacă e vorba de o altă femeie cu care are o aventură, trebuie să fi fost tare grăbită dacă a plecat fără să-și ia sutienul. L-ar fi anunțat pe soțul tău imediat ce ar fi putut, iar el s-ar fi dat peste cap să îl găsească și să-l scoată din casă. În niciun caz n-ar fi plecat în interes de serviciu fără să rezolve treaba”, o asigură altcineva.

Un bărbat a descoperit o cameră secretă în casa lui, dar când a deschis-o a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să de... Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce Joi, 04.07.2024, 15:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x