Antena Căutare

O femeie se simțea obosită și avea vânătăi pe corp, dar medicii i-au dat vestea ce i-a schimbat viața. Ce avea, de fapt

O tânără în vârstă de 35 de ani se simțea din ce în ce mai obosită și a observat că are vânătăi pe corp, așa că a mers la medic, dar în scurt timp a primit o veste ce i-a schimbat viața pentru totdeauna și a fost la un pas să își piardă viața.

imagine cu o vanataie pe piciorul unei femei Galerie
Când a aflat de la ce erau vânătăile și starea de oboseală, femeia a rămas fără cuvinte | sursa foto: Profimedia

Femeia a a început să se simtă din ce în ce mai rău în februarie 2018 și ulterior i-au apărut o erupție pe piele în zona pieptului, urmată de tot mai multe vânătăi pe corp, fără explicație . Medicul i-a zis că suferă de anxietate și i-a zis să revină peste câteva zile la analize. Nu a durat mult și tânăra a primit o veste ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

O femeie care se simțea obosită și avea vânătăi pe corp a mers la doctor și a primit o veste ce i-a schimbat radical viața

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Clare Crossey în vârstă de 35 de ani din Lurgan (Irlanda). Femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău și obosită. Prin februarie 2018, o erupție i-a apărut pe piept și corpul a început să aibă tot mai multe vânătăi, apărute fără o explicație.

Citește și: O femeie tușea și a crezut că e răcită, așa că a mers la spital. Medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața complet

Îngrijorată să vadă că e mereu obosită, doamna cu pricina a deci să meargă la medic și acesta i-a zis că nu e nimic grav, că cel mai probabil ea este o fire care suferă de anxietate. Era o zi de vineri atunci când medicul i-a zis că nu e nimic grav și i-a recomandat să revină marți, la analize. Totuși, pacienta a simțit că ceva nu este în regulă, însă a mers acasă. Câteva ore mai târziu și-a dat seama că are o hemoragie puternică și alte vânătăi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără să mai stea pe gânduri, aceasat a mers la urgențe și doctorii de acolo i-au făcut analize. Așa a ieșit la iveală ce avea femeia de fapt, iar vestea avea să îi schimbe viața pentru totdeauna.

„Testele au venit foarte repede și medicul a venit să îmi spună că trebuie să ajung la un spital mai mare, fiindcă sunt suspiciuni că aș avea leucemie. Am început să plâng și l-am întrebat pe medic dacă îmi voi pierde părul, fiindcă mă gândeam că dacă rămân cheală, fetele mele vor înțelege că sunt extrem de bolnavă și voi fi nevoită să le zic adevărul”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: O tânără a crezut că are nasul înfundat, dar când s-a uitat atent a dat peste ceva complet neașteptat:„E acolo de 20 de ani”

Mai mult decât atât, Clare Crossey a aflat că, dacă ar fi așteptat până marți ca să facă analizele, ar fi putut să fie mult prea târziu. Au urmat șapte luni de chimioterapie și apoi a venit vestea că a făcut recădere. Pacienta a fost supusă apoi unui transplant cu celule stem și totul s-a terminat cu bine. Azi, Clare este bine și trăiește o viață normală.

Femeia și-a dezvăluit povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a arăta că inclusiv simptome banale precum starea de oboseală, senzația de lipsă de putere, febra, erupțiile sau vânătăile pot fi semne pentru o boală gravă, ce necesită analize urgente și control medical de specialitate.

Cum și-a tuns un bărbat copilul pentru a semăna cu Jim Carey și care a fost reacția soției sale... O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat atent a văzut ceva neașteptat pe fundal. Ce a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x