Antena Căutare

O femeie tușea și a crezut că e răcită, așa că a mers la spital. Medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața complet

O femeie a început să tușească și a crezut că a răcit. A mers la spital să facă niște analize, dar acesta a fost momentul în care medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat complet viața.

imagine cu pacient in ambulanta Galerie
Când a ajuns la spital, doctorii au făcut o descoperire complet neașteptată | sursa foto: Shutterstock

O bunică a fost cât se poate de sigură că a răcit atunci când a început să nu se simtă tocmai bine. Totuși, la scurt timp după ce i-a apărut tuse a rămas fără gust, așa că a crezut că e Covid-19. A mers la spital, a făcut teste și analize și acesta a fost momentul în care medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața radical.

O femeie a crezut că e răcită și a mers la spital, dar medicii i-au dat vestea ce i-a schimbat viața pentru totdeauna

Aceasta este incredibila situație de viață pe care a trăit-o Julie Smith, o femeie în vărstâ de 73 de ani din Pontypridd, Rhondda Cynon Taf (Țara Galilor).

Într-o zi, doamna cu pricina a început să se simtă rău și tusea apărută a făcut-o să creadă că este răcită. Apoi, bătrâna a observat faptul că și-a pierdut gustul, așa că a presupus că este vorba despre Covid-19. A mers la spital ca să facă teste, dar acestea au ieșit negative.

Citește și: O femeie cu tuse și respirație grea a mers la medic crezând că e răcită. Doctorii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața radical

Doctorii însă nu s-au oprit aici, ci au decis să facă mai multe analize și investigații și nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit ce avea bătrâna de 73 de ani, de fapt. Testele au arătat că aceasta avea cancer pulmonar în stadiu terminat, boală ce se extinsese deja în tot corpul.

„De la ideea că nu ai timp și apoi până la situația în care descoperi că ești atât de bolnav...Efectiv nu îmi vine să cred. Nu am avut nimic altceva în afară de o tuse. Apoi, câteva săptămâni mai târziu, mi-am pierdut gustul. Am făcut dozele de vaccin și m-am gândit că o să fiu bine. Toți din familie sunt uluiți, nu ne vine să credem”, a zis femeia diagnosticată cu cancer pulmonar, potrivit celor de la thesun.co.uk.Citește și:

Citește și: O tânără a crezut că are nasul înfundat, dar când s-a uitat atent a dat peste ceva complet neașteptat:„E acolo de 20 de ani”

Se pare că tusea ar fi început în septembrie 2021, dar bătrâna nu a acordat importanță acestui simptom. Aceasta a ajuns la spital când era, deja, mult prea târziu. Acum, femeia a ales să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a-i ajuta și pe alții să realizeze cât de important este să meargă la medic din timp.

Printre principalele simptome ale cancerului de plămâni sunt tusea care persistă pentru mai mult de 2-3 săptămâni, durere de spate sau la respirație, senzația de lipsă de aer, lipsa energiei și senzația de oboseală permanentă, scăderea bruscă în greutate sau diferite infecții.

Ce fel de persoană ești în funcție de lenjeria patului tău. Culoarea sau modelul arată mai multe decât crezi despre tine... Femeia care a decis să nu o invite pe mama ei la nuntă. Care a fost motivul care a determinat-o să recurgă la acest gest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x