Antena Căutare

O femeie și-a antrenat picioarele timp de 14 ani și i s-a spus că musculatura sa seamănă cu cea a lui Cristiano Ronaldo

O braziliancă și-a dezvoltat musculatura picioarelor astfel încât membrele sale inferioare sale au început să semene cu ale unui fotbalist. Femeia a precizat că un iubit i-a spus că aduce cu Cristiano Ronaldo.

femeie la sala
O femeie și-a antrenat picioarele timp d e14 ani și acum seamănă cu cele de fotbalist | Profimedia

Anne Lima, în vârstă de 34 de ani, din Brazilia, este bodybuilder și model și va reprezenta Rio de Janeiro la competiția Miss BumBum de anul acesta.

Tânăra, potrivit The Sun, s-a antrenat în sala de forță, timp de 14 ani, de patru ori pe săptămână și nu are nicio intervenție.

Anne Lima vrea să devină femeia cu cele mai definite picioare de pe Instagram

Femeia spune că musculatura sa este foarte bine definită și că, pe lângă concursurile din domeniul său, aceasta vrea să devină femeia cu cea mai bine definită musculatură a picioarelor, de pe platforma Instagram.

Citește și:Femeia care a trecut de la anorexie la culturism. Cât s-a transformat corpul ei și cum arată acum

Pe de altă parte, deși primește destul de multe critici cu privire la aspectul ei, aceasta a precizat că nu este deranjată. Ea știe foarte bine ce vrea și are un scop bine definit.

Citește și:Are un chip fotogenic, dar felul în care arăta de la piept în jos îi sperie pe domni. Ce secret ascunde corpul ei

Potrivit aceleiași publicații, aceasta a precizat că în timpul unei întâlniri amoroase, partenerul său de atunci i-a spus că picioarele sale îi amintesc de cele ale fotbalistului Cristiano Ronaldo.

Citește și: Exerciții fizice pentru întărirea musculaturii după 50 de ani. Care sunt cele mai bune variante pentru tine

O femeie a cheltuit 14 mii de dolari pe haine sumare care să-i arate burtica de gravidă. Ce alegeri a făcut și cum arată... Cum și-a tuns un bărbat copilul pentru a semăna cu Jim Carey și care a fost reacția soției sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x