Antena Căutare

Cum și-a tuns un bărbat copilul pentru a semăna cu Jim Carey și care a fost reacția soției sale

Un bărbat a vrut să-și testeze abilitățile de frizer și a ales-o, ca și model, fix pe fetița lui. Acesta i-a tuns bretonul pentru că și-a dorit ca ea să semene cu actorul Jim Carey.

colaj fetita tunsa
Un bărbat și-a tuns fetița cât să semene cu Jim Carey | Profimedia

Daniel Ferguson, un tată în vârstă de 33 de ani a decis să-i facă o favoare soției sale și i-a tăiat bretonul fiicei lor după modelul frizurii lui Jim Carey din filmul Dumb and Dumber.

Acesta a luat foarfeca de bucătărie și și-a tuns copila de vârsta grădiniței. I-a tuns bretonul extrem de scurt însă restul părului i l-a lăsat neatins.

Tatăl cu intenții bune a fost certat că a realizat o tunsoare "dramatică"

La întoarcerea acasă, mama fetiței a avut un șoc și a făcut o criză de isterie când și-a văzut fetița tunsă.

De altfel, acela a fost și momentul când soțul cu intenții bune a înțeles că meseria de frizer nu este pentru el.

Citește și:Ce a descoperit o tânără în calculatorul viitorului soț cu puțin înainte de nunta lor. "M-am salvat și mi-am salvat și surorile"

Îmi amintesc că eram în perioada de renovare a casei și eram extrem de ocupată, spune mama fetiței, potrivit publicației Mirror.

De obicei, eu sunt cea care se ocupă de tunsorile copiilor, căci sunt mama a trei copii. Fiind ocupată, tată lor a luat foarfeca de bucătărie și a tăiat, dar din păcate a tăiat prea mult iar rezultatul a fost groaznic, a mai precizat mama fetiței.

Citește și:O femeie a vrut să facă un duș, dar chiar când se spăla a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce s-a întâmplat

Nu pot spune că cineva a comparat-o, în mediul online, pe fiica mea cu personajului lui Jim Carey, însă sigur s-au gândit la asta, a încheiat mama fetiței tunsă prea scurt.

O femeie și-a antrenat picioarele timp de 14 ani și i s-a spus că musculatura sa seamănă cu cea a lui Cristiano Ronaldo... O femeie se simțea obosită și avea vânătăi pe corp, dar medicii i-au dat vestea ce i-a schimbat viața. Ce avea, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x