Antena Căutare

O femeie și-a comandat o pereche de pantaloni pe internet, dar când a primit coletul a rămas mască. Peste ce a dat

O femeie și-a comandat o pereche de pantaloni de pe un site celebru, dar când curierul i-a adus coletul, acesteia nu i-a venit să creadă ce a primit. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

femeie care deschide o cutie Galerie
Când a văzut ce se afla în interiorul cutiei, femeii nu i-a venit să creadă | sursa foto: Shutterstock

Atunci când alegem să facem cumpărături online economisim mult timp și uneori chiar și bani, fiindcă putem găsi un produs pe placul nostru, dar care are un preț convenabil. Totuși, pentru o femeie de 27 de ani, această experiență s-a transformat într-o situație ce a lăsat-o cu gura căscată. Și-a comandat niște pantaloni, dar când a primit coletul a făcut o descoperire neașteptată.

O femeie și-a comandat o pereche de pantaloni pe internet, dar când a primit coletul a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte

Cumpărăturile online sunt o variantă potrivită pentru cei care nu vor să petreacă foarte mult timp prin magazine. Ca să economisească timp, o mamă a decis să comande o pereche de pantaloni de pe internet. Totuși, în niciun moment, Mhairi Billington din Liverpool (Marea Britanie) nu s-a gândit că va avea parte de o surpriză pe care n-o va uita prea curând.

Citește și: A comandat o rochie și când a deschis pachetul a avut o surpriză neplăcută. Ce bilete ciudate au căzut din colet

Peste câteva zile, coletul femeii în vârstă de 27 de ani a fost adus de curier și aceasta a fost mai mult decât nerăbdătoare să vadă cum arată pantalonii pe care îi comandase pentru o petrecere tematică. A deschit cutia, însă a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce se afla în interior, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mhairi Billington, mamă a doi copii, a fost de-a dreptul șocată atunci când a luat pantalonii și i-a pus pe lângă corp. Aceștia nu doar că erau mari, dar dimensiunea lor ar fi fost nepotrivită pentru orice om, oricât de înalt.

Citește și: O tânără a descoperit o „minune” în cutia de pizza, chiar în timp ce mânca. A pozat totul și a arătat dovezile

După ce și-a revenit puțin din surpriza inițială, femeia a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a decis să facă poze. Ulterior, imaginile au fost publicate pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

„Am scos pantalonii și inițial am zis că sunt superbi. În timp ce îi scoteam am realizat că nu se mai termină și că lungimea lor e cât înălțimea mea! Am fost șocată. Am pus imediat mâna pe telefon, am realizat că nimeni nu e atât de înalt încât să îi poată purta. Probabil cei de la magazine s-au gândit că am cele mai lungi picioare din lume”, a spus femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Mască facială cu turmeric: perfectă pentru un ten cu probleme

Ulterior, aceasta a returnat produsul și a primit banii înapoi. Întâmplarea, dezvăluită și pe TikTok, a făcut însă senzație.

O femeie lua micul dejun când alarma de securitate a fost declanșată. A fost uimită să vadă ce se afla în fața casei... Rebeca Onoriu vrea să deschidă un muzeu în memoria mamei sale, Gabi Luncă. Care e dorința pe care fiica nu i-o poate înd...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x