Antena Căutare

O femeie și-a comandat pizza, dar când a vrut să mănânce din ea a trăit o surpriză uriașă. Ce „ingredient” periculos a găsit

O femeie a decis să își comande o pizza la un celebru lanț de restaurante. Când a vrut să mănânce, aceasta a făcut o descoperire complet neașteptată.

imagine cu o pizza in cutie de carton Galerie
Supărată de ceea ce a găsit în pizza, femeia a făcut poze și a povestit totul pe rețelele de socializare | sursa foto: Profimedia

Gemma Barton avea poftă de o pizza delicioasă de la un celebru lanț de restaurante fast food, așa că a pus mâna pe telefon și a comandat rețeta dorită.

Citește și: Pizza Margherita. Cea mai simplă rețetă de pizza italiană

Totuși, ceea ce a urmat a lăsat-o extrem de uimită. Femeia a fotografiat mâncarea și a publicat totul pe internet, ca să vadă și alții ce descoperire supărătoare a făcut.

O femeie a comandat pizza, dar ceea ce a găsit în mâncare a lăsat-o fără cuvinte

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Gemma Barton din Thornton Cleveleys, Lancashire (Marea Britanie). Când i s-a făcut poftă de niște pizza, femeia a decis să facă o comandă la o celebră pizzerie, bazându-se pe faptul că un restaurant de renume va oferi mereu clienților doar produse de calitate.

După un timp, curierul a ajuns la ușă, i-a înmânat comanda și britanica s-a apucat să servească felie după felie, cu multă poftă. Totuși, la un moment dat, atenția i-a fost atrasă de un detaliu bizar. Inițial, aceasta a crezit că este vorba doar despre un ingredient din mâncare. Totuși, când a privit mai atent, doamna cu pricina a realizat că în pizza este un șurub cu piuliță, de mărimea unei măsline.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o pungă de salată, dar când a privit înăuntru a rămas fără cuvinte. Ce a găsit Zara Bailey

Supărată de ceea ce a descoperit, aceasta nu a mai stat pe gânduri. A pus rapid mâna pe telefon și a fotografiat pizza comandată, care a venit cu „surprize”. Imaginile au fost ulterior publicate pe rețele de socializare și au devenit virale, stârnind numeroase comentarii și reacții în rândul internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vă rog să verificați bine de tot atunci când comandați pizza și vreți să mâncați. M-aș supăra să știu că altcineva a pățit cee ace am pățit și eu. Aveți mare grijă dacă doriți să comandați de la acest restaurant din Thornton Cleveleys. Riscați să înghițiți obiecte și să vă sufocați. Dați share, ca să știe și alții să prevină un accident”, a scris femeia în dreptul fotografiilor.

Ulterior, reprezentanții celebrului lanț de restaurante fast food au decis să returneze banii femeii și și-au cerut scuze pentru neplăcutul incident, menționând faptul că vor face verificări la locația de unde clienta a comandat, arată cei de la metro.co.uk.

„Punem satisfacția clienților pe primul loc, așa că regretăm din plin acest incident. Vom cerceta cele întâmplate și vom lua măsuri pentru ca situații similare să nu se mai întâmple”, au anunțat prin intermediul unui comunicat oficial reprezentanții respectivului restaurant producător de pizza.

Povestea a ajuns imediat virală în toată lumea și a adunat numeroase reacții din partea internauților.

Ce scoate la iveală lungimea degetului inelar despre personalitatea ta. Specialiștii au găsit explicația... O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit un lucru biza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x